De nieuwste patch van Flight Simulator laat spelers met vragen achter

Er is een update nu beschikbaar voor Microsoft Flight Simulator dat komt met een relatief bescheiden lijst van fixes en wijzigingen: sommige hardnekkige crash-to-desktop-instanties zijn gecorrigeerd en ontwikkelaar Asobo Studio zegt dat het heeft gekeken naar hoe zijn systemen de bouwhoogten berekenen. Sommige spelers zijn echter ontevreden over de kortere lijst met fixes in deze update en hebben de vliegtuig spel‘s forums om hun zorgen te uiten.

Ten eerste is het echter de moeite waard om te kijken naar de belangrijkste wijzigingen die zijn aangebracht met update 1.9.5.0. Je zou geen crashes meer moeten zien door het gebruik van de VFR-kaart tijdens de vlucht, en Asobo zegt dat het vaste crashes zijn die zijn gekoppeld aan de smart cam-weergavemodus. Gelukkig zouden schermen en knoppen op uw elektronische instrumentenpanelen niet langer vanzelf moeten worden uitgeschakeld zonder duidelijke reden, waarvan u zich moet voorstellen dat het zenuwslopend is om te zien wanneer u zich op 6.000 voet bevindt.

Asobo zegt dat de “hoogte van de gebouwen van Autogen is herzien”, en spelers bevestigen dat ze in de meeste gebieden waar dat eerder een probleem was, minder grillig hoge wolkenkrabbers op het platteland zien.

Er zijn een paar aanpassingen gedaan aan de aerodynamica (“toonhoogte-oscillatie van de automatische piloot is verminderd op sommige vlakken”), en er is ook een doorslag gegeven aan sommige UI-elementen. Multiplayer is uitgeschakeld voor de Japan Discovery Flight en Asobo heeft een aantal niet-gespecificeerde verbeteringen in de levenskwaliteit aangebracht in de Flight Simulator-markt.

In de discussieforumthread voor de update, hebben sommige spelers geklaagd dat de patch vrij dun is en niet alles aanpakt wat hij beweert te repareren. Een veel voorkomend punt van discussie is dat het ‘Press any key to continue’ scherm nog steeds wordt weergegeven voor sommige spelers, wanneer de patch notes aangeven dat dit scherm is verwijderd.

READ  Mass Effect: Legendary Edition (voor computers) recensie

Toen we de geüpdatete versie van Flight Simulator op Game Pass testten, was het scherm ‘Press any key’ nog steeds aanwezig na het aanbrengen van de patch.

De meeste problemen met de patch kunnen echter worden opgelost door uw pc opnieuw op te starten en Flight Simulator alle updates te laten uitvoeren die nodig zijn na het installeren van de patch – u moet het spel starten om te beginnen met downloaden, en u wilt herstart de sim zodra ze klaar zijn.

Written By
More from Max Mcgee
Vijf nieuwe Steam-games die je misschien hebt gemist (31 mei 2021)
Gemiddeld worden er ongeveer een dozijn nieuwe games uitgebracht op Steam. En...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *