De Nintendo Switch met een betere batterijduur omvat Mario Kart 8 Deluxe voor Black Friday

Voorafgaand aan Black Friday 2020 is een van de beste Nintendo-deals al vroeg beschikbaar. Als je een Nintendo Switch wilt kopen, heeft Best Buy een bundel met de console, een digitale code voor Mario Kart 8 Deluxeen drie maanden Nintendo Switch Online voor slechts $ 300. Het is een unieke deal – de Nintendo Switch kost $ 300, een exemplaar van Mario Kart 8 Deluxe kost $ 60, en drie maanden Nintendo Switch Online kost $ 8.

De Nintendo Switch die bij de bundel wordt geleverd is het bijgewerkte model, zoals bevestigd door een woordvoerder van Best Buy. Het bijgewerkte Switch-model heeft een batterijduur van twee uur meer dan het originele model. In de handheld kan de bijgewerkte Switch overal tussen 4,5 uur en negen uur worden gebruikt na één keer opladen, afhankelijk van welke games je speelt.

Hoewel een argument kan worden aangevoerd waarom alle drie deze producten alleen goede geschenken zijn, is deze bundel geweldig voor laatkomers van de hybride console van Nintendo. Mario Kart 8 Deluxe is een geweldige game om met familie of vrienden te spelen, en als je online wilt spelen, heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Naast toegang tot het spelen van Nintendo-spellen online zoals Super Smash Bros.UltimateBiedt Switch Online ook toegang tot digitale games zoals Tetris 99, plus een selectie van NES- en Super NES-titels.

READ  Viering van 40 jaar Roland TR 808 als 808-dag; kijk hoe het moet
More from Madison Garrett

‘CoronaMelder moet een domme app blijven’

Beveiligingsexpert Brenno de Winter is verheugd met de uitrol van de CoronaMelder....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *