De No Man's Sky Adrift-update laat je volledig alleen in zijn wereld, behalve zandwormen en spookschepen

De No Man's Sky Adrift-update laat je volledig alleen in zijn wereld, behalve zandwormen en spookschepen

Met een vrijwel oneindige wereld om in te vullen in No Man's Sky, zijn ontwikkelaars Hello Games zeker de uitdaging aangegaan om te proberen deze de afgelopen tien jaar met zoveel mogelijk dingen te vullen, en ze zijn er nog steeds in geslaagd om belangrijke nieuwe functies toe te voegen. en modi acht jaar na de release van de game. Ontdek sciencefiction. De volgende update, Adrift, zet de zaken recht door het enorme universum van bijna alles leeg te maken, behalve jij, je schip en de planeten die je wilt bezoeken.

De komende expeditie lijkt geïnspireerd te zijn door No Man's Sky, aangezien het een prequel was, waarin de speler alleen een uitgestrekt sterrenstelsel ging verkennen. Adrift zal het gevoel creëren dat je een eenzame reiziger bent in de melkweg, waarbij alle andere levensvormen (behalve zandwormen en duivelseieren) uit het spel worden gehaald. Dit vertegenwoordigt ook een nieuwe overlevingstest, aangezien er geen NPC’s zullen zijn die om hulp vragen – en ook geen winkels. Er zijn ook snelkoppelingen, evenals handel en andere hulp.

“Er is nu veel leuks aan de game, maar er was iets unieks aan de lancering: hoe alleen je je voelde in het universum”, schreef Hello Games op zijn Facebook-pagina. Advertentieblog.

Het griezelige gevoel van eenzaamheid in de Abyss wordt nog vergroot door de aanwezigheid van kapotte en verlaten gebouwen, de graven van andere reizigers en de toevoeging van nieuwe spookfregatten voor rekrutering. Je hebt een nieuw schip waar je ook zelf op kunt inzoomen: het enorme transportschip Iron Vulture. Dit betekent nieuwe aanpassingsopties, zoals geïntroduceerd in de nieuwste Orbital-update, om op te starten.

READ  Wetgevers dringen er bij Amerikaanse Olympische functionarissen op aan om doorgewinterde atleten te verdedigen op Olympische Spelen in Peking
Kijk op YouTube

Als je de solo-uitdaging overleeft, krijg je nieuwe beloningen, waaronder een scheepsmaat, een stealth-verf voor je schip en zowel de Iron Vulture als het Stealth Frigate, die je in al je opgeslagen games kunt gebruiken via de Quicksilver Synthesis Companion. De Adrift Expedition duurt ongeveer zeven weken, waarin je hem kunt ervaren via de Expedition Terminus in Space Anomaly (of door een nieuwe save te starten, die je kunt omzetten in een gewone save zodra deze klaar is).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *