Lego Island 2 RTX Remix Path Tracing Mod is beschikbaar om te downloaden

Lego Island 2 RTX Remix Path Tracing Mod is beschikbaar om te downloaden

Modder 'skurtyyskirts' heeft zojuist een RTX Remix Mod voor Lego Island 2 uitgebracht die volledige Ray Tracing/Path Tracing-ondersteuning toevoegt. Deze mod zal de graphics van het spel verbeteren, waardoor pc-spelers het opnieuw kunnen beleven op consoles van de huidige generatie.

Zoals de ontwerper opmerkte, is Lego Island 2 RTX al een tijdje in ontwikkeling. Deze modus maakt gebruik van PBRify. PBRify kan texturen opschalen en normale en ruwheidskaarten toevoegen. Dit is een cruciaal hulpmiddel voor het maken van goede RTX Remix-mods.

Het goede nieuws hier is dat Lego Island 2 RTX Remix geen last heeft van de problemen die ik noemde in mijn vorige artikel over RTX Remix-mods voor Half Life 2 E1 en E2. De game heeft geen last van een ‘plastic’ uiterlijk. Voor zover ik kan zien, is dit een goed voorbeeld van hoe RTX Remix Path Tracing de graphics van een ouder spel kan verbeteren.

Geïnteresseerden kunnen de wijziging downloaden van deze link. Aan het einde van het artikel vindt u er ook een trailer van. Deze trailer geeft je een idee van wat je ervan kunt verwachten. Zorg er dus voor dat je het bekijkt.

Skurtyyskirts werkt aan verschillende RTX Remix-mods. Ik hoop dus echt dat ze Lego Island 2 RTX Remix als voorbeeld gebruiken. De modder werkt al aan een RTX Remix Mod voor Splinter Cell. Deze mod heeft momenteel enkele problemen, dus ik hoop echt dat ze worden opgelost. Splinter Cell RTX is tenslotte waar veel SC-fans naar uitkijken.

De afgelopen maanden hebben we veel RTX Remix-mods voor verschillende games gedeeld. In januari 2023 deelden we verschillende RTX Remix-mods in de maak. Zo kun je screenshots en video’s bekijken voor Tomb Raider 2, Grand Theft Auto: Vice City, Manhunt en Garfield Kart RTX Remix. Vervolgens deelden we in februari 2024 video's voor Need for Speed: Most Wanted, Unreal, Tony Hawk's Pro Skater 4 en Midnight Club 2. En in maart 2024 deelden we ook de eerste screenshots van de RTX Remix Mod voor Vampire The Masquerade: Bloedlijnen. Ten slotte kun je enkele vroege RTX Remix-video's bekijken voor Fallout: New Vegas, Half-Life en Splinter Cell.

READ  Het vooraf laden voor de lancering van Tarisland op vrijdag begint vanavond. Hier is alles wat we weten over de lancering

Over trackaanpassingen voor oudere titels gesproken: misschien wil je ook de volgende titels eens bekijken. Modders hebben demo's uitgebracht van hun Path Tracing-mods voor Deus Ex, Tomb Raider, Max Payne en Call of Duty 4. Merk op dat de COD4 Mod een “proof of concept”-demo is en dat deze er niet geweldig uitziet. Aan de andere kant ziet de RTX Remix Mod voor Max Payne er geweldig uit (althans naar mijn mening). Laten we ook de RTX Remix voor COD: WoW niet vergeten. Dan hebben we RTX Remix Mods voor NFS 1 en 2: Underground. Oh, en vergeet niet de RTX Remix voor Unreal Tournament 2004 uit te proberen. Ten slotte kun je Path Tracing Mods downloaden voor Doom 2, Quake en Serious Sam.

Genieten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *