De No Man’s Sky-update verbetert de graphics en voegt coole dingen toe

De No Man’s Sky-update verbetert de graphics en voegt coole dingen toe

afbeelding: hallo spellen

Niemands Hemel Het draagt ​​voortdurend bij aan zijn zoektocht om een ​​van de grootste verlossingsverhalen van videogames te worden met regelmatige en belangrijke updates, en het volgende is daarop geen uitzondering. De aanstaande Fractal-update zal de ruimtesimulatie van het open universum van Hello Games zelfs mooier maken, bijna zeven jaar na de oorspronkelijke lancering.

No Man’s Sky Fractal-updatetrailer

studio positionering Fractal-update als een bestand Playstation VR2– Gerichte patch, omdat het een revisie toevoegt aan hoe de game speelt op een VR-headset, net op tijd voor de nieuwe randapparatuur van Sony. Dit houdt onder meer in dat je je persoonlijke krachtveld met je niet-dominante hand kunt verplaatsen om vijandelijke aanvallen gemakkelijker te blokkeren, evenals vernieuwde mechanica zoals het bouwen van basissen en het navigeren op de galactische kaart met nieuwe bedieningselementen om ze toegankelijker te maken voor VR-gebruikers. Maar hoewel VR-updates geweldig zijn, als je niet aan het gamen bent Niemands Hemel Met een headset verbetert de Fractal Update ook de HDR-verlichting van de game om de visuele ervaring over de hele linie te verbeteren.

De vergelijkingsfoto’s die de studio in zijn blogpost gebruikte, zijn behoorlijk ongelijksoortig. Aan de nieuwe verlichting lijkt niets te ontbreken Niemands HemelDe visuele identiteit is kleurrijk en met neon gevuld, maar zonder verblindende lichtflitsen is het gemakkelijk om subtiele details te zien en te waarderen en meer contrasterende kleuren op te merken. ziet er goed uit.

Het interieur van een ruimteschip in No Man's Sky wordt getoond met een fel licht op de achtergrond.

afbeelding: hallo spellen

Het interieur van een ruimteschip in No Man's Sky verschijnt met merkbaar zachtere lichten op de achtergrond, wat zorgt voor meer contrast en detail in het eindproduct.

afbeelding: hallo spellen

Samen met de VR-veranderingen en visuele update, Niemands Hemel Het krijgt ook een paar tweaks op de Switch, waaronder de toevoeging van Nexus Missions, een nieuw startscherm waarmee je gemakkelijker kunt kiezen tussen alleen spelen of spelen met vrienden, en individuele beschrijvingen voor het optiemenu. Ook opwindend zijn de nieuwe toegankelijkheidsfuncties, waaronder wijzigingen in mechanismen zoals het automatisch scannen van bronnen om mensen te helpen die problemen hebben met het gebruik van de standaard sync-tap van de game, evenals opties om de grootte van menutekst te wijzigen, omdat woorden altijd groter moeten zijn .

Niemands Hemel Zeven jaar oud, Hello Games biedt nog steeds enorme, gratis updates. Fractal heeft veel aandacht voor PlayStation VR2, maar er is hier genoeg voor de algemene spelersbasis, ongeacht op welk systeem ze spelen. Het is echt indrukwekkend om te zien hoe ver de game is gekomen en nog steeds vooruitgaat. En nu ziet het er mooier uit, dus het kijken naar die stappen is net een beetje mooier.

READ  De beste deals van vandaag: bordspellen waar we van houden, binnencamera's en meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *