De uitbreiding ‘Rally Adventure’ van Forza Horizon 5 springt in maart naar Xbox

De uitbreiding ‘Rally Adventure’ van Forza Horizon 5 springt in maart naar Xbox

Ontwikkelaar Playground Games heeft onthuld dat de tweede grote uitbreiding van Forza Horizon 5 helemaal off-road is. Uitbreidingspakket “Rally Adventure” gelanceerd 29 maart Op Xbox One en Xbox Series X | S en PC.

Nieuwe DLC grijpt terug naar de begindagen van Forza Horizon. De eerste game in de serie bevatte ook een rallyuitbreiding, hoewel dat een meer lineaire aangelegenheid was. Forza horizon 5 rally-avontuur Het zal zijn eigen open wereldkaart weergeven, net zoals FH3’s Blizzard Mountain en FH4Fortuin eiland.

Forza Horizon 5 rallyavontuur is hier! Bestuur speciaal gebouwde rallymonsters en verover de ruige Sierra Nueva. Sluit je aan bij drie rallyteams en val de spannendste Horizon-wegen ooit aan in Timed Rally en Multi-Car Races.

Voel de kracht van enorme stofsporen en vervormde wegen in 10 nieuwe auto’s en ervaar de explosieve vlammen van anti-lag. Verken verbluffende kraters, een verlaten steengroeve en een volledig vernietigbaar palmbos.

Hoewel deze DLC erg leuk klinkt, is het zeker een “veiligere” poging dan sommigen misschien hadden verwacht. Het lijkt erop dat Forza Horizon 5 geen eigen kracht krijgt uniek Een crossover DLC-pakket zoals te zien in de laatste twee titels in de serie.

De eerste uitbreiding van het spel Hij was Een cross-over zit natuurlijk in Forza Horizon 5: Hot Wheels, dat in de zomer van 2022 uitkomt, bijna vijf jaar nadat de serie voor het eerst naar een Hot Wheels Park verhuisde. We genoten van Episode II, boordevol afleveringen, en scoorden het een 8/10 in onze Pure Xbox-recensie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *