Xbox Boss wil dat Nintendo-fans zich ‘100% deel uitmaken van Call Of Duty Nation’

Xbox Boss wil dat Nintendo-fans zich ‘100% deel uitmaken van Call Of Duty Nation’
Afbeelding: Nintendo Life

Na veel rechtszaaldrama maakte Microsoft vorige week bekend dat het zowel Activision Blizzard als mobiele gigant King officieel had overgenomen. Xbox-hoofd Phil Spencer is nu verschenen op… De officiële podcast van Xbox om de overname te bespreken en Call of Duty kwam opnieuw ter sprake in het gesprek.

Phil nam de tijd om duidelijk te maken dat spelers op alle platforms vanaf nu deel zullen uitmaken van de “Call of Duty Nation” en dat Xbox bepaalde exclusieve content niet op zijn eigen platforms zal vergrendelen. Het streeft er ook naar om gelijkheid te bereiken in termen van “lancering en inhoud” op alle systemen:

“Voor Call of Duty-spelers op PlayStation en in de toekomst op Nintendo wil ik dat je het gevoel hebt dat je 100% deel uitmaakt van de community, en ik wil niet dat je het gevoel krijgt dat er inhoud is die je mist Als je iets mist, is er een timing dat je iets mist, en dat is niet het doel. Het doel is 100% gelijkheid op alle platforms, zoveel als we kunnen. lancering en inhoud.

“Ik zeg zoveel als we kunnen over pariteit, omdat sommige platforms uiteraard verschillen in resolutie en framesnelheid hebben, alleen gebaseerd op prestaties, maar niets anders, we hebben niet de bedoeling om op de een of andere manier Call of Duty te gebruiken om je te laten kopen een Xbox-console. Dus ik wil dat het Call of Duty-land zich op alle platforms gesteund voelt.

Spencer vertelde verder dat Xbox in het verleden expliciet werd uitgesloten van sommige Call of Duty-content (en zelfs bèta’s), en geeft toe dat dit de community of de game niet helpt:

“We hebben aan de andere kant gestaan ​​van sommige van die formats en tijden, zelfs die bèta was de eerste week niet op Xbox. Ik denk gewoon niet dat dat de gemeenschap helpt, ik denk niet dat dat de gemeenschap helpt. game…als je een Nintendo-speler bent….ik wil dat je het gevoel krijgt dat je 100% deel uitmaakt van Call of Duty Nation.’

Als je meer wilt horen over wat Phil te zeggen had over de overname van ABK door Microsoft, bezoek dan zeker onze zustersite Puur Xbox.

READ  Xbox Game Pass september 2021: alle nieuwe games en alles wat weggaat

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *