De ontvangers van de Colts deden iets in 11 wedstrijden wat het team vorig seizoen helemaal niet deed

De ontvangers van de Colts deden iets in 11 wedstrijden wat het team vorig seizoen helemaal niet deed

De verbeterde brede ontvangerset van de Indianapolis Colts deed echt iets wat de ontvangers van vorig jaar in de loop van een heel seizoen niet deden.

Vorig seizoen hadden de Indianapolis Colts een van de slechtste wide receiver-collecties in de hele NFL. tussen blessures en tegenvallende prestaties, Michael Bateman Jr Hij was het hele seizoen de enige stabiele ontvanger van het team. Dit was een belangrijk thema toen de Colts het laagseizoen ingingen, Indy moest breed verbeteren. Chris Ballard was echter een beetje koppig en maakte niet veel zetten bij wide receiver.

In plaats daarvan besloot hij te vertrouwen op de spelers op de lijst en voegde hij zich gewoon toe Alec Pearce Voor de groep met Indianapolis’ eerste keus in de draft. Na een paar wedstrijden in het seizoen begon de gok van Ballard zijn vruchten af ​​​​te werpen toen brede ontvangers eraan kwamen en plays maakten. Niet alleen Bateman, maar Pierce, Parijs CampbellAshton Doolin en zelfs tight ends speelden.

Nu, met 11 gespeelde wedstrijden, hebben de Colts iets bereikt wat ze vorig jaar in een heel seizoen niet hebben gedaan. Na het seizoen 2021 werd er veel gemaakt over het feit dat Indianapolis het enige team in de competitie was dat ze had Slechts één brede ontvanger over 400 meter. Nu, met nog zes wedstrijden te gaan in het seizoen, heeft Indy al drie ontvangers met meer dan 400 yards ontvangen.

De Colts hebben al meerdere ontvangers op meer dan 400 meter afstand

Vorig seizoen leidde Pittman Indy met 1.082 yards. Na hem waren er zes spelers met meer dan 300 ontvangende yards, maar de hoogste was Zach Pascal op slechts 384 yards. Nu, na 11 wedstrijden dit seizoen, leidt Pittman nog steeds met 678 yards, maar vlak achter hem staan ​​Paris Campbell met 440 yards en Alec Pearce met 424 yards. Met nog zes wedstrijden te gaan, zullen die aantallen blijven groeien.

READ  Xbox wordt eigenaar van de klassieke PlayStation-mascottes

Het is dit seizoen vrij duidelijk dat wapens niet langer het grootste probleem zijn voor deze aanval, ze hebben hun steentje bijgedragen. Helaas, terwijl pass-catchers de aanvalslinie verbeterden, viel hij terug, en daarom is Indy’s aanval, ondanks een beter breed bereik dit seizoen, slechter. De Colts waren in staat om veel meters in de lucht te schieten, maar het hardloopspel was een uitdaging en de quarterback-bescherming was een ramp.

Verbeteringen van de salon moeten echter nog steeds worden gevierd, ook al resulteren ze niet in meer punten. Deze set wapens is veel beter dan die van vorig jaar en heeft bewezen diepgang en consistentie te hebben. Het meest veelbelovende deel is dat ze allemaal jong zijn en er zouden moeten zijn om Indy de komende jaren te helpen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *