Hive heeft nu meer dan 1 miljoen downloads. Is het de Twitter-killer?

Als je gefrustreerd bent geraakt door de richting die Twitter sindsdien is ingeslagen Elon Musk Neem de leiding, misschien is het tijd voor jou om mee te doen Bijenkorf.

Hoofd Twit Maak rommelige beslissingen Het veroorzaakte een opvolgingscrisis in de wereld van sociale media. Twitter-achtige apps proberen gebruikers te werven die gefrustreerd zijn door het musk-systeem, en van die alternatieven heeft Hive het meeste succes gehad.

Het drie jaar oude platform heeft er inmiddels meer dan miljoen downloads over de hele wereld. Volgens de tweets van het bedrijf had het “van de ene op de andere dag 250.000 downloads”. Niet slecht voor een app die niet meer dan 500.000 keer was geïnstalleerd voordat dit Twitter-drama begon.

Abonneer u op het dagelijkse topnieuws van Tubefilter

Abonnement

Volgens beiden was Hive ten tijde van dit bericht de vierde meest gedownloade gratis app in de App Store sensor toren En de gegevens. Hive staat bovenaan de hitlijsten dankzij zijn populariteit in het buitenland. Techcrunchverwijzend naar gegevens van Sensor Tower, merkte op dat 86% van de Hive-installaties van buiten de Verenigde Staten kwam

Voor Hive’s oprichter Romanian, die de achternaam gebruikt Cassandra pausHet was lange tijd een succes. “Ik voelde me opgetogen en kalm omdat ik me al zo lang op dit moment had voorbereid. Ik heb altijd geweten dat als ik eraan bleef werken, mensen uiteindelijk de app zouden willen en geïnteresseerd zouden raken, “zei ze. ik zei mode afb. “Ik realiseerde me dat de app niet slecht was, hij had gewoon wat aandacht nodig.”

READ  Hoe Wordle te downloaden om offline te spelen

Musk’s grillige rijgedrag – wat het gevolg was Wijdverbreide ontslagenWilde belooften herstel een een ex-president – Geef start-up platforms een boost aan zichtbaarheid. Aanvankelijk stroomden veel Twitter-immigranten naar Mastodon, maar deze servergebaseerde app werd bekritiseerd als verwarrend en Gewoonweg saai.

Hive daarentegen is gebruiksvriendelijk en brengt populaire functies van sociale hubs uit heden en verleden samen. Feeds in Twitter-stijl worden in chronologische volgorde gepresenteerd, zodat gebruikers kunnen terugkeren naar de ervaring die er was Verlaten door andere platforms. Voor een vleugje nostalgie heeft Hive een populaire functie uit Myspace geïmporteerd: de mogelijkheid om een ​​nummer te kiezen als de soundtrack van je profiel. Als je de voorkeur geeft aan een ervaring in Reddit-stijl, kunnen Hive-feeds worden onderverdeeld in specifieke categorieën.

Er is nog wat werk voor Hive voordat het de niveauschaal van Twitter aankan. Forbes Merk op dat meerdere gebruikers dit kunnen Claim hetzelfde handvatwat uiteindelijk een soort chaos kan veroorzaken momenteel hoogtij op Twitter.

Maar er is veel leuks aan Hive. Zijn respect voor geliefde sociale functies zou ertoe kunnen leiden dat hij verder gaat dan zijn laatste mijlpaal, vooral als Twitter blijft haperen.

Written By
More from Eda Greene
Download 100-490 Dump – Gratis pdf-vragen voor gegarandeerd succes
We kennen allemaal het belang van Cisco 100-490-testvragen, maar begrijpt u hoe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *