De ontwikkelaar legt ons uit waarom de updates zo lang hebben geduurd

Onder ons bracht ontwikkelaar Innersloth een ontwikkelingsrecord uit, waarin hij een roadmap voor 2021 beloofde en uitlegde waarom game-updates langer duurden dan verwacht. Innersloth BlogHet enorme en verrassende succes van Between Us leidde tot grote veranderingen in de game – niet in de laatste plaats de annulering van een vervolg ten gunste van updates van het origineel. Het is minder duidelijk dat de populariteit van het spel tot veel veranderingen achter de schermen heeft geleid, en Innersloth heeft een manier bedacht om op een duurzamere manier aan het spel en de updates te werken: “We moesten slechts twee maanden herstructureren, nieuwe processen ontdekken en externe partners krijgen om ons te helpen bij het beheren. Zoals vermeld in de blog.

“Als we willen dat dit op de lange termijn werkt en mensen aannemen, moeten we dingen vereenvoudigen. Het gebeurt allemaal achter de schermen, en hoewel dat betekent dat we tijd buiten het spel moeten doorbrengen, zal het ons gemakkelijker maken om het spel beter te ontwikkelen”, voegt Inersloth toe. “We willen meer voor je doen om je te laten zien hoe dankbaar we zijn, maar zonder de kwaliteit en waarden op te offeren die we hadden vóór deze explosie.” Het is duidelijk dat het kleine team nu aan de slag gaat met nieuwe inhoud voor de game en ervoor zorgt dat deze in de nabije toekomst naar nieuwe platforms wordt overgebracht.

Wat betreft wat er zal gebeuren nu veel van dit werk is gedaan, zegt Innersloth dat het binnenkort een roadmap voor 2021 zal uitbrengen. De ontwikkelaar merkt op dat hij hoopte het geplande “accounts” -systeem van de game eerder vrij te geven, maar de eerste update gericht op moderatie komt eerder. Eventuele tijd die de basis zal leggen voor deze update. Uiteindelijk wilde Innersloth “zeker weten dat het niet half gaar was voordat het werd geïmplementeerd. (Geloof me – je wilt geen slecht rapportagesysteem zonder verantwoording.”

READ  Onaanvaardbaar gedrag door China, zegt Mike Pompeo

Zoals onthuld tijdens The Game Awards 2020, verschijnt begin 2021 een nieuwe Airship Map in Between us en wordt de game dit jaar ook op Xbox gelanceerd. Ander nieuws van onder ons, de game bereikte onlangs de top van populaire zoekopdrachten op Google voor 2020.

Jordan Oloman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

‘Hyprocite’ Alex Rodriguez vernietigd door voormalige Mets-werper

Als je een beanball kon tweeten, was dit het. Voormalig Mets-reliever Jerry...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *