De regisseur van “Destiny 2” belooft dat de “beste dagen” nog in de toekomst liggen, de staat van het spel moet nog komen

Destiny 2-gemeenschap bestaat, verrassing, Nog een landing Op dit moment is het een combinatie van een heleboel verschillende problemen in het spel. Zich hiervan bewust, Destiny 2’s adjunct-directeur, Joe Blackburn, Die onlangs een meer opvallende rol speelde, tweette gisteren het volgende:

De “Status of Fate 2021” die volgend seizoen uitkomt, zou de soorten langwerpige stukken moeten weerspiegelen Luke Smith Books Over het spel en zijn toekomst een tijdje geleden, hoewel Smith dit keer opnieuw zal schrijven of Blackburn, is dit niet duidelijk. Smith, de manager van de game, is een frequent doelwit geweest van ontevreden spelers, sommigen gewoon geïrriteerd door hun recente beslissingen, anderen die zich afwenden van wat ik gemakkelijk kan classificeren als intimidatie en als het ware om zijn ontslag en “zonsondergang” riepen. Ik kan hem in de nasleep misschien zien terugdeinzen en Blackburn dit jaar de lange termijn laten doen.

Wat bedoelde Blackburn toen hij zei dat 2021 anders zou zijn voor Destiny? Welnu, we kunnen enkele van de meer voor de hand liggende punten aannemen, dat Bungie het afgelopen jaar vanuit huis heeft gewerkt en nog steeds vanuit huis, wat waarschijnlijk nog enkele maanden zal doorgaan totdat de VS beter is ingeënt tegen de pandemie. Het had zeker invloed op hun vermogen om het spel te ontwikkelen, hoewel ze er wel in slaagden om een ​​grote uitbreiding in Beyond Light’s look te krijgen met slechts twee maanden vertraging. Dit betekent ook dat ze overschakelen naar nieuwe systemen die alleen als zonsondergangen opslaan en inhoud opslaan, hoewel deze twee problemen op dit moment twee van de grootste problemen van de game zijn.

Als ik de belangrijkste problemen met Destiny moet samenvatten nu ik denk dat spelers het willen zien in relatie tot de toekomst van het spel, zal ik ze in de volgende categorieën verdelen:

Zonsondergang en inhoud sprongen, Die een werkelijk enorm aantal wapens, pantsersets, locaties en activiteiten neerlegde terwijl Destiny probeerde om technische en gezondheidsredenen te verkleinen, maar de algemene consensus is dat er veel verloren is gegaan en nog steeds veel verloren gaat met deze praktijken. En de teruggestuurde dingen voelen niet nostalgisch aan, het voelt gewoon slecht, met identieke kopieën van apparatuur al in onze kluisjes.

PvP, Wat jarenlang grotendeels over het hoofd werd gezien buiten de Trials of Osiris, maar dit jaar in het bijzonder met een focus op bijna nul toen Beyond Light arriveerde zonder nieuwe kaarten en een verbrijzelde recessie-subcategorie.

Langdurige problemen zoals egaliseren bij het slijpen, Dat is al lang oud, en een windmolen waar veel jongens helemaal omheen hebben gerend.

Voor mij wil ik wat duidelijkheid over hoe Destiny’s “beste dagen” nog in het verschiet liggen als Luke Smith zegt dat het onwaarschijnlijk is dat de studio zoiets groots als de uitbreiding van Forsaken opnieuw zal kunnen creëren, vanwege het gebrek aan ondersteunende studio’s die ze hadden onder Activision. Bungie werft en breidt een groot aantal mensen uit, maar we weten ook dat, zelfs als sommige van die werknemers voor Destiny werken, velen van hen werken aan andere nieuwe spellen die Bungie wil uitbrengen. Dus waar blijft het inhoudsvolume van Destiny naartoe? Zouden we niet echt een andere uitbreiding krijgen zoals Forsaken? Zouden we niet nog een seizoen als extravagantie krijgen? Zullen we nooit zoiets krijgen als een echt vervolg? Misschien langetermijnvragen, maar eens wil ik elke ademhaling zien.

We zullen zien waar er over wordt gesproken en of deze nieuwe staat van het spel net zo wijdverbreid zal zijn als de manager van Luke Smith van de laatste keer dat we dit deden. Ik waardeerde echt alle ideeën waarover werd nagedacht en het niveau van transparantie dat we nog nooit hadden gezien van de game-regisseurs of studio’s, en het was zo handig om te weten waar hun hoofden waren.

Natuurlijk ga ik Destiny nooit opgeven, maar het is gemakkelijk in te zien dat de game op dit moment niet erg gezond is, en ik hoop dat dit verandert met volgend seizoen en de volgende uitbreiding.

Volg mij Op TwitterEn de YouTube En de Instagram. Leg mijn sciencefiction-romans vast HeroCiller En de HeroCiller 2, En lees mijn eerste serie, Earthborn-trilogie, En het is ook aan Audioboek.

READ  Aamna Sharif deelt de verlichting van het testen van Covid-19 negatief
More from Madison Garrett
Radar covid app spanje nu pas in gebruik in madrid
© 20Minutos De app is maanden geleden gelanceerd door de Spaanse overheid...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *