De ontwikkelaar van Cities Skylines 2 stelt zijn nieuwe concurrent, The Sims, uit

De ontwikkelaar van Cities Skylines 2 stelt zijn nieuwe concurrent, The Sims, uit

Simsblijft de originele Will Wright en Maxis-game uit 2000 de grappigste videogame aller tijden. Het is geweldig. Ze is een pionier. Maar 24 jaar later, in de nasleep van De Sims 4 en vóór De Sims 5 – oftewel Project Rene – is het misschien tijd voor een andere ontwikkelaar om een ​​kans te maken om het levenssimulatiegenre onder de knie te krijgen. Paradox, de krachtpatser van strategiegames achter Cities Skylines 2, Crusader Kings, Stellaris en nog veel meer, neemt het op tegen De Sims met een nieuwe, open, zeer aanpasbare kijk op het levenssimulatiegenre, Life by You. Oorspronkelijk werd verwacht dat het in de zeer nabije toekomst Early Access zou worden, maar het is zojuist uitgesteld.

De releasedatum van Life by You was oorspronkelijk gepland voor september 2023, wanneer The Game of Life Early Access krijgt. Die datum is verschoven naar maart 2024, maar Paradox zegt nu dat er extra tijd nodig is om de beelden te verbeteren en de menselijke personages in Life by You er beter uit te laten zien.

Van wat we tot nu toe hebben gezien, ziet de game eruit als een zeer complete bouw- en woongame, waarin je huizen, bedrijven en steden kunt bouwen, en je personages door een verscheidenheid aan carrièrepaden en relaties kunt leiden en een eigen leven kunt beginnen. familie. . Life by You verschilt van De Sims in zoverre dat het gesprekken in echte taal mogelijk maakt. Hoe graag we ook van Simlish houden, het zou geweldig zijn om gesprekken tussen onze personages volledig te kunnen begrijpen.

de De Early Access-releasedatum voor Life by You is nu vastgesteld op dinsdag 4 juni. Het is geen enorme vertraging, en hopelijk zal het de ontwikkelaars van Paradox genoeg tijd opleveren om wat al een veelbelovend strategie- en managementspel lijkt, nog beter te maken. Paradox wil dat Life by You volledig open en gemakkelijk aanpasbaar is, zodat het waarschijnlijk een lange levensduur heeft. In dit geval lijken een paar extra maanden niets.

READ  Warframe haalt Counter-Strike 2 in als de best verkochte game op Steam

Terwijl we wachten op Life by You, kun je enkele van de andere beste strategiespellen bekijken, of misschien wel de beste ontspannende spellen op pc.

En vergeet ons niet te volgen Google Nieuws Waar u een verscheidenheid aan dagelijks nieuws, handleidingen en recensies van computerspellen kunt zien, of onze website kunt raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *