Baldur's Gate 3-spelers zijn nog steeds wanhopig op zoek naar een gloednieuwe modus

Baldur's Gate 3-spelers zijn nog steeds wanhopig op zoek naar een gloednieuwe modus
Jessica Philby

Spelers van Baldur's Gate 3 roepen op om een ​​geheel nieuwe modus aan de game toe te voegen, na het enorme succes van Honor Mode.

In de kern is Baldur's Gate 3 een uitgebreid avonturenspel dat spelers waarschijnlijk meer dan 100 uur zal kosten om te voltooien. Tot die tijd zullen velen er meteen weer in springen om nieuwe metgezellen, romantische relaties of zelfs hele gebieden te ontdekken die ze hebben gemist. Je kunt een aantal van deze functies echter altijd verkennen door simpelweg de opgeslagen tekst opnieuw te laden om te zien hoe het zou zijn gegaan als je een andere actie had gekozen.

Artikel gaat verder na advertentie

Dit is waar de nieuwe Honor-modus in beeld komt, die een nieuwe en uitdagendere manier biedt om de game te verkennen, zonder loopbacks toe te staan. Fans waren zelfs dol op de nieuwe functie, en velen meldden grappige of verwoestende manieren waarop ze tijdens hun avontuur werden verslagen.

Nu, na het succes van de Honor Mode, schreeuwen fans om de toevoeging van een geheel nieuwe modus, die alle kracht van Chapter 3 terugbrengt naar het begin.

Artikel gaat verder na advertentie

Baldur's Gate 3-spelers roepen op tot de New Game Plus-modus

De discussie begon Op Redditwaar een speler zijn frustratie uitte toen hij uiteindelijk al zijn eindspeluitrusting kwijtraakte bij het starten van een nieuw eindspel, door te zeggen: “Ik heb het maar in één hoofdstuk.”

READ  Vampire Survivors ziet een met advertenties gevulde onheilige simulatie in de Microsoft Store verschijnen

Helaas is dit een van de grootste problemen bij het starten van een nieuwe playthrough, vooral als je het equivalent van honderden uren aan kracht hebt verzameld, om het na de epiloog allemaal weg te moeten geven, omdat je daarna niets anders meer kunt doen. het feit.

Artikel gaat verder na advertentie

Naast de frustraties inspireerde de post veel fans om de New Game Plus-modus te eisen.

“Ik snak naar een nieuwe Game+. Laat me keer op keer spelen en elke keer een koelere buffer krijgen”, merkte een speler op, terwijl een andere eraan toevoegde: “We hebben dringend een nieuwe Game+ nodig.”

Eén speler stelde een manier voor waarop dit in het spel geïmplementeerd zou kunnen worden, en benadrukte: “Het zou geweldig zijn als er een nieuw spel zou zijn, evenals een functie waarmee je opnieuw kunt beginnen, je computer en klasse kunt veranderen en al je uitrusting kunt behouden.” .”

Artikel gaat verder na advertentie

Anderen waren het snel eens met de fans en legden uit dat “extra nieuwe gameplay wonderen zou doen, vooral bij het uitproberen van verschillende klassen, nieuwe sterfgevallen, enz. En natuurlijk zouden de prestaties moeten worden stopgezet zonder duplicaten van bepantsering.” “Uitleggen dat hoewel het een geweldige toevoeging zou kunnen zijn, het voor Larian moeilijk kan zijn om iets toe te voegen, hoewel het niet onmogelijk is.

Hoewel er momenteel geen informatie is over een nieuwe extra modus voor de game, is de game nog steeds erg populair, dus het kan zijn dat er binnenkort nieuwe functies verschijnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *