De ontwikkelaar van Dragon Ball FighterZ heeft de lancering van Double Dragon Revive aangekondigd met een trailer

De ontwikkelaar van Dragon Ball FighterZ heeft de lancering van Double Dragon Revive aangekondigd met een trailer

Double Dragon Revive is een nieuwe 3D-game in de ervaren beat 'em up-serie, uitgegeven door Dragon Ball FighterZ en Guilty Gear Strive, ontwikkeld door Arc System Works en ontwikkeld door AEW Fight Forever-maker Yuke's.

De Japanse ontwikkelaar heeft Double Dragon Revive aangekondigd door hieronder een trailer uit te brengen waarin de nieuwe 3D-beelden worden getoond.

Double Dragon Revive biedt terugkerende personages en vertrouwde gameplay terwijl je wapens oppakt die verspreid zijn over de levels en trucs gebruikt die je in het gebied tegenkomt om vijanden te verslaan. Hier is de officiële synopsis:

De Double Dragon-serie heeft het belt-to-wire-actiegenre gedefinieerd sinds het in 1987 in de speelhallen verscheen. Nu is het terug als Double Dragon Revive, dankzij de gepassioneerde steun van retrogamefans door de jaren heen!

De game biedt een moderne actie-ervaring met opwindende gameplay die optimaal profiteert van de ervaring van Arc System Works bij het ontwikkelen van vechtgames.

Double Dragon Revive staat gepland voor release op PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series Er is geen versie voor Xbox One of Nintendo Switch.

Double Dragon was eind jaren tachtig en begin jaren negentig een steunpilaar in arcades en consoles, verscheen op talloze platforms en werkte op een gegeven moment samen met Battletoads (het is de waarheid). Het wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke beat 'em up-games aller tijden, met klassiekers als Final Fight en Streets of Rage.

Arc System Works verwierf de rechten op Double Dragon En nog een klassieke serie vermenigvuldigingsspellen Kunio-kun (River City) van Technos Japan Corp in 2015. Sindsdien heeft het verschillende games in de bovengenoemde serie uitgebracht. Het meest opvallend zijn Double Dragon 4, gemaakt in samenwerking met de oorspronkelijke regisseur van de serie, Yoshihisa Kishimoto, en de door anime beïnvloede spin-off River City Girls.

READ  7 Dood in brand in hotel dat wordt gebruikt als zorgcentrum voor Covid in Andhra

Terwijl de vorige Het kreeg slechte recensiesDe laatste kreeg Kritische toejuichingBovendien bevatte River City Girls 2 Double Dragon-hoofdrolspelers Billy en Jamie Lee als speelbare personages in DLC. Een Roguelike spin-off getiteld Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons werd ook uitgebracht in 2023 en kreeg gemiddelde recensies.

Wesley is de Britse nieuwsredacteur van IGN. Je kunt hem volgen op Twitter op @wyp100. U kunt contact opnemen met Wesley via [email protected] of vertrouwelijk via [email protected].

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *