LibreOffice 24.2.5 Office Suite is nu beschikbaar om te downloaden met 78 bugfixes

LibreOffice 24.2.5 Office Suite is nu beschikbaar om te downloaden met 78 bugfixes

Stichting document Vandaag aangekondigd Algemene beschikbaarheid van LibreOffice 24.2.5 als de vijfde release van de nieuwste LibreOffice 24.2 office suite-serie, die meer dan 70 bugs repareert.

Ongeveer vijf weken later LibreOffice 24.2.4 De update, LibreOffice 24.2.5, is hier om meer oplossingen te bieden voor die vervelende problemen, bugs, crashes, regressies en andere problemen die gebruikers in de nieuwste versie hebben gemeld LibreOffice 24.2 serie.

Deze oplossingen beloven de algehele stabiliteit en robuustheid van de Office-suite verder te verbeteren, evenals de compatibiliteit met oudere en eigen documentformaten. In cijfers uitgedrukt lost LibreOffice 24.2.5 in totaal 78 fouten op. Details over deze fouten zijn beschikbaar op RC1 En RC2 Wijzig logboeken.

LibreOffice 24.2.5 kan worden gedownload als officiële binaire bestanden voor DEB- en RPM-gebaseerde GNU/Linux-distributies van Officiële websiteSamengesteld door LibreOffice-ontwikkelaars. Als de LibreOffice 24.2-kantoorsuite is geïnstalleerd vanuit de softwarebronnen van uw distributie, moet u wachten tot versie 24.2.5 arriveert om deze bij te werken.

LibreOffice 24.2 werd uitgebracht op 31 januari 2024. Het introduceerde grote veranderingen, zoals een nieuw op kalender gebaseerd versienummeringsschema, nieuwe beveiligings- en toegankelijkheidsfuncties, evenals verbeterde compatibiliteit met het MS Office-applicatiepakket.

LibreOffice 24.2 wordt ondersteund met in totaal zeven onderhoudsupdates tot en met 30 november 2024. De volgende versie, LibreOffice 24.2.6, zal naar verwachting begin september 2024 worden uitgebracht. Tot die tijd is The Document Foundation van plan de volgende hoofdversie uit te brengen. , LibreOffice 24.8, ergens in augustus 2024.

De Document Foundation herinnert ons eraan dat dit de “community”-versie van LibreOffice is, ondersteund door vrijwilligers. Voor bedrijfsimplementaties adviseert de organisatie LibreOffice Enterprise-applicatiepakket Van ecosysteempartners.

READ  Sprookje inactief spel The Owl and Lighthouse nu verkrijgbaar op mobiel | Lidwoord

Afbeelding tegoed: Document Foundation

Koop een kopje koffie voor mij op ko-fi.com

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *