De ontwikkelaars onder ons weten dat nieuwe dingen lang duren, en hier is waarom

Ontwikkelaars Tussen ons Ze liet dinsdag een berichtje vallen om fans te bedanken voor hun geduld en uit te leggen waarom nieuwe ontwikkelingen in de heavy-duty multiplayer-hit langzaam vorderen.

Tussen ons Eind 2020 kreeg ik geweldige grip en dat hadden we niet verwacht, en dat betekent veel verandering voor ons, ”InnerSloth Schreef op de officiële blog van de studio. “We hoefden niet alleen maar weer aan het werk te gaan Tussen ons Nadat we hadden gedacht dat het klaar was, moesten we ons ook duurzamer voorbereiden om in het spel te werken. “

Tussen ons Het werd gelanceerd op Windows-pc in november 2018, maar het is een quarantainecultuur geworden en sociaal gamen verspreidde zich nadat grote Twitch-spelers het in de zomer begonnen uit te zenden. InnerSloth zei dat het extra personeel en de organisatie die nodig waren om de ondersteuning na de release van de game over te nemen, twee maanden in beslag nam. Hij bedoelde ook de studio Stop met werken aan sequels In september, om ervoor te zorgen dat de originele game geen snelkoppeling is voor spelers naar nieuwe consoles.

“Er zijn veel andere dingen waar we geen controle over hebben (juridische kwesties, vergaderingen, planning), dus soms duren deze dingen ook langer”, aldus de blogpost.

Tussen ons Ook Maakte zijn consoledebuut Met de Nintendo Switch in december, die certificering en andere processen omvat dan ondersteuning na de lancering voor de originele game. InnerSloth, gevestigd in Redmond, Washington, heeft vier medewerkers. De studio zei: “We hebben hiervoor hulp van onze transportpartners, maar dat betekent nog steeds dat we ervoor moeten zorgen dat de toekomstige dingen die we op die platforms doen, worden ondersteund.”

READ  Het einde van Metal Gear Solid 2 betekent meer na HyperNormalisatie

Tussen ons Het wordt dit jaar gelanceerd op Xbox One en Xbox Series X en is al beschikbaar voor Xbox Game Pass-abonnees voor pc. Bij de Games Awards 2020 op 10 december, Innersloth Kondig een nieuwe kaart aanZeppelin, jij gaat meedoen aan het spel.

Written By
More from Aubrey Mason

De humanitaire hulp van topdonoren daalt, zelfs als de behoefte stijgt

JOHANNESBURG – Een nieuwe momentopname van de hectische wereldwijde reactie op de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *