The Waylanders geeft een voorproefje van zijn tweede hoofdstuk in de Middeleeuwen in een nieuwe trailer

De spirituele opvolger van Dragon Age The Waylanders heeft een grote lokalisatie-update voor het einde van de maand, en om dat te vieren hebben de RPG-ontwikkelaars een hint gegeven van de volgende grote locatie waar avonturiers naartoe zullen reizen in zijn magische wereld: de extreem christelijke middeleeuwse stad Compostela.

De Compostela Unveiling Trailer geeft ons een korte rondleiding door de stad, een stenen kasteel gebouwd rond een enorme gotische kathedraal. De clip wordt verteld door een persoon die de grondlegger van de stad lijkt te zijn, die misschien wel de belangrijkste antagonist wordt van Chapter Two van The Waylanders. Er is een grote focus op het christelijke erfgoed in de regio, vooral op hoe het de kracht is achter de inspanningen van de ‘beschaving’ van de regio en het bevrijden van ‘demonen en heidenen’.

Dit zal het interessant maken met het spel dat uit het eerste hoofdstuk voortkomt, dat zich afspeelt in het “Keltische tijdperk”, de ontmoeting van legendes van over de hele wereld en daarbuiten. Griekse helden wrijven ellebogen met Egyptische halfgoden in de openingsscènes van The Waylanders, en het verhaal dat een wending neemt tijdens de vrome christelijke middeleeuwen zal zeker tot een conflict leiden.

Hier is de trailer:

“We weten dat de spelers gretig zijn om te zien wat er daarna gebeurt, en we kunnen niet wachten om mensen het middeleeuwse Galicië te zien verkennen”, zegt Waylanders creatief directeur Sergio Bresto. “Ik hoop dat deze kleine smaak van wat er komt al onze fans enthousiast maakt.”

READ  Dit zijn de pc-games die in oktober en november verschijnen

Hoofdstuk 2 wordt pas dit voorjaar uitgebracht als de volledige game wordt gelanceerd, maar volgende week kunnen spelers met Early Access (die erin geslaagd zijn om binnen de eerste 12 uur of zo van The Waylanders te reizen) uitkijken naar extra lokalisatietalen, waaronder Spaans. , Latijns-Amerikaans Spaans, Frans, Duits, Vereenvoudigd Chinees, Russisch en Galicisch. Deze update staat gepland voor 25 januari.

Afgelopen zomer hebben we The Waylanders voor het eerst geprobeerd, en al snel kwamen we in aanraking met een gigantische paarse wolfsgod. Op dit punt is de game misschien een beetje verwarrend en voelt het misschien een beetje leeg in de gebieden, maar ontwikkelaar Gato Salvaje Studio heeft regelmatig updates uitgebracht die een heleboel nieuwe functies en tweaks toevoegden, vaak als reactie op opmerkingen bij vroege toegang.

Je kunt verwachten de volledige game ergens dit voorjaar uit te brengen – we zullen er meer over te weten komen wanneer volgende week een vertaalupdate arriveert, samen met een nieuw bijgewerkte ontwikkelingsroadmap.

Written By
More from Max Mcgee

De volgende Battlefield-game zal een ‘nog nooit eerder vertoonde’ schaal hebben

De volgende Battlefield-game wordt gelanceerd in vakantie 2021, heeft uitgever Electronic Arts...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *