De opmerking 'Slimy Platform Things' van Xbox trekt de aandacht van voormalig PlayStation-chef

De opmerking 'Slimy Platform Things' van Xbox trekt de aandacht van voormalig PlayStation-chef
afbeelding: Spelprijzen 2018

Zondag gaf Xbox-hoofd Phil Spencer een interview aan IGN over verschillende onderwerpen, en tijdens het gesprek vertelde hij dat hij geen “slijmerige platformdingen” wil doen om een ​​bepaalde manier van gamen te forceren.

Hier is het exacte citaat uit het gesprek waarop ik me concentreerde Call of Duty: Black Ops6 speciaal:

“Het is een keuze. We hebben niemand verteld dat je je moet aanmelden [to Game Pass] Spelen. Als je Black Ops wilt kopen, is dat geweldig: het is geweldig voor ons, het is geweldig voor de ontwikkelaars. Als je je wilt abonneren, is dat ook prima.”

“Ik wil je de keuze geven over hoe je games speelt en met wie je speelt, en niet proberen slordige dingen op het platform te doen om je te dwingen te doen wat ik wil dat je doet. Geef spelers de keuze over wat ze willen doen doen en met wie ze willen spelen.”

Zoals je je kunt voorstellen, zijn hier een paar artikelen over geweest, en voormalig PlayStation-president Shawn Layden besloot op een ervan te reageren. In zijn reactie op sociale media leek hij geamuseerd door de opmerkingen van Phil, terwijl hij ook op de 'Vind ik leuk'-knop drukte bij verschillende reacties die kritisch waren over zijn woordkeuze in dit interview.

Als je je afvraagt ​​waarom iemand aanstoot zou nemen aan een opmerking over ‘sticky platform stuff’, dan is dat omdat het zo is zou kunnen Het kan worden geïnterpreteerd als een verwijzing naar getimede exclusieve content voor Call of Duty en andere games die de afgelopen jaren op PlayStation beschikbaar zijn.

READ  Xbox Free Play Days brengen 3 games uit: Hunt, Warhammer, Sea of ​​Thieves

Opvallend is dat Spencer later in het gesprek ook toegaf dat Xbox oorspronkelijk “de gemeenschap brak” door een getimede exclusiviteitsovereenkomst voor Call of Duty-content te implementeren in de Xbox 360-dagen, die zich uitstrekten van 2010-2015.

“[It was] Het werd gestart door Xbox, waar we een beetje kapot van waren [Call of Duty] Gemeenschap. En nu ga ik terug en zeg: 'Iedereen krijgt dezelfde kaarten, hetzelfde spel, tegelijkertijd' – dat was iets anders dat ik in de berichten wilde bespreken.”

De specifieke verklaring van Phil Spencer over ‘sticky platforming stuff’ verwees echter niet rechtstreeks naar Call of Duty, dus we zullen hem geen woorden in de mond leggen. Ten slotte zullen we blij zijn om te weten dat alle content van Black Ops 6 in oktober voor iedereen op precies hetzelfde tijdstip beschikbaar zal zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *