iFly geeft een preview van de Boeing 737 MAX Beta in actie

Het is twee maanden geleden dat de vluchtsimulatorgemeenschap nieuws hoorde over iFly’s aanstaande Boeing 737 MAX-baan voor Prepar3D. De ontwikkelaar heeft echter een prestatietest uitgebracht op Vlucht1 YouTube-kanaalwat ons onze eerste preview van de 737 MAX in actie geeft.

De Boeing 737 Max is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste en meest onderzochte vliegtuigen van Boeing. De MAX-familie is een opvolger van de populaire Boeing 737 NG-familie en heeft talloze upgrades van de cockpit, het interieur, de motor en de suites ondergaan om te concurreren met de Airbus A320neo-familie. Na in 2019 te zijn geweest vanwege ontwerpfouten, keerde de 737 Max eind 2020 eindelijk terug naar het vliegen en wordt langzaam het vliegtuig met smalle romp bij uitstek voor veel luchtvaartmaatschappijen.

Behalve dat het het favoriete vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij is, heeft de gemeenschap van vluchtsimulaties reikhalzend uitgekeken naar een ontwikkelaar voor de release van de 737 Max. Gelukkig kondigde iFly eerder dit jaar aan dat het MAX voor P3D gaat ontwikkelen en Previews die eerder deze zomer werden aangeboden. Nu, met de release van een prestatietestvideo, kunnen we verwachten dat het vliegtuig binnenkort wordt vrijgegeven.

In de videobeschrijving merkt iFly op dat de prestatietest is uitgevoerd op de P3D v5 met bijna maximale instellingen op de i9-29000K en de Nvidia RTX 3080. Het vliegtuig lijkt perfect te vliegen in deze test, met weinig tot geen vertraging of haperingen. Naast de indrukwekkende prestaties, belicht de video de gedetailleerde geluiden en systemen van het vliegtuig. Elke toets en knop die in de video wordt getest, lijkt een uniek geluid te hebben en de CFM LEAP-1B-motoren werken op dezelfde manier als hun echte tegenhangers. Ten slotte werd de elektronische vluchttas (EFB) van het vliegtuig bekeken en getest tijdens de instapfase. Hoewel het minder gedetailleerd leek dan de EFB in de 737’s van de PMDG, reageerde de EFB van de iFly en gaf alle relevante informatie weer.

READ  Nieuwe Apple M1 MacBook Pro krijgt een schokprijsverlaging na de kerstuitverkoop

Momenteel bevindt iFly’s 737 MAX zich nog in b├Ętatests en FSElite zal de ontwikkeling van het vliegtuig blijven volgen.

Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *