De Pakistaanse premier Imran Khan roept op tot een bijeenkomst op hoog niveau om de veiligheid van het land te beoordelen

Soon after PM Modi

PAK PMIBT creatief

Na een verrassend bezoek van premier Narendra Modi aan Leh, Ladakh op vrijdag om de situatie op de grond te midden van de afstand tot de grens met Indo-China te bekijken, riep de Pakistaanse premier Imran Khan op tot een defensievergadering op hoog niveau op vrijdag. Het doel van de bijeenkomst was om de interne en externe veiligheidssituatie van het land te beoordelen.

PAK PM roept op tot een defensievergadering

Tijdens de vergadering werd Imran Khan vergezeld door minister van Defensie Parvez Khattak, voorzitter van de gezamenlijke chefs van het stafcomité generaal Nadeem Raza en stafchef generaal Qamar Javed Bajwa. Daarnaast woonden de stafchef van de marine, admiraal Zafar Mahmood Abbasi, de stafchef van de luchtmacht, maarschalk Mujahid Anwar Khan en de directeur-generaal van de inlichtingendienst luitenant-generaal Faiz Hamid de bijeenkomst bij.

Imran Khan

Premier Imran Khan van PakistanThomas Peter-Pool / Getty Images

Na de veiligheidsstatus te hebben bekeken, hebben de functionarissen gezworen om de soevereiniteit van Pakistan koste wat het kost te beschermen, meldde PTI.

“Het besloot dat Pakistan gelooft in vreedzaam samenleven met zijn buren, maar we hebben zowel de wil als het vermogen om onze mensen en territoriale integriteit te verdedigen”, zei het kabinet van de premier in een verklaring.

READ  Pennsylvania vs Indiana - game preview - 10 februari 2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *