De perfecte snelle Super Mario Bros wint na twee jaar

Vier minuten en 55 seconden: gedurende twee jaar was dit de snelste die iemand het origineel kon verslaan Super Mario Bros. Voor de NES. Het is een nauwkeurig wereldrecord Sinds 2018 is er een debat Over het al dan niet afzetten van hem. Binnen een gemeenschap is slechts een idee Vanaf de 4:54 race werd hij Legend.

Velen hebben het geprobeerd. In feite, vanaf dit schrijven, de Super Mario Bros. Speedrun-klassement Het heeft meer dan 10 records in het bereik van 4:55 en het verschil daartussen wordt teruggebracht tot milliseconden. Geen grap – zoals YouTuber Bismuth uitlegt in de onderstaande documentaire, eindigen duizenden runs vóór de vlaggenmast van het eerste niveau.

In theorie was de snelste tijd altijd mogelijk. Dat is op zijn minst wat door tools ondersteunde sprints, die frame voor frame kunnen worden geschreven, de experts vertellen. De vraag was of Mens Het kan de reeds zeer geoptimaliseerde weergave verbeteren die een perfecte pixelcontrole vereist. Inderdaad, het is 4:55 Bijna onberispelijk Vergeleken met wat een computer kan bereiken (4: 54,26, voor degenen die de tracking volgen).

En nu, in 2021, doet iemand dat. Het nieuwe record, de Historical Society genaamd, werd bereikt door Twitch-streamer Nevtsky​ Noteer de tijd om 4:54:97, hij is nu de snelste persoon die iemand ooit heeft verslagen Super Mario Bros.

Nevsky zei: “Dit is gek.” Tijdens de stream​ “Het schokte me, maar het schokte me niet helemaal.”

Nu het schijnbaar onmogelijke is bereikt, heeft de speler zijn uitzending beëindigd en zijn ontwikkeling aangekondigd Nieuwe doelen voor 2021 Voor het spel.

READ  Sony besprak prijzen voor games van meer dan $ 70
Written By
More from Aubrey Mason

‘Hyprocite’ Alex Rodriguez vernietigd door voormalige Mets-werper

Als je een beanball kon tweeten, was dit het. Voormalig Mets-reliever Jerry...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *