G-Mode brengt dit voorjaar archiefgames uit op pc

G-Mode Corp heeft aangekondigd dat het een G-Mode-archieven Titels voor pc’s via Steam vanaf het voorjaar van 2021. Ze worden vrijgegeven door het bedrijf G-Mode-archieven De gamecollectie staat op de Nintendo Switch, voornamelijk in de Japanse eShop. De eerste G-Mode Corp-game in de serie, Flyhight Cloudia, Ze heeft al haar eigen Steam-pagina​ [Thanks, Game Watch Impress!]

De advertentie voor G-Mode Corp voor pc viert het jaar sinds het bedrijf het begon uit te geven G-Mode-archieven Games op de Nintendo Switch. De eerste game die naar Steam komt is Flyhight Cloudia, Een oude JRPG met veel focus op zijn verhaal. Net als bij de Nintendo eShop-release bevat de titel echter geen Engelse taaloptie.

Het doel van het bedrijf met G-Mode-archieven Het project herschept getrouw de iconische Japanse mobiele games uit de vroege jaren 2000 op moderne apparaten. Het project is een voorbeeld van het behoud van videogames sinds het vroege tijdperk van de distributie van digitale games. Als fan van klassieke games, Bayonetta Zelfs de regisseur Hideki Kamia Hij prees de inspanningen van de bedrijven​ G-Mode Corp vrijgegeven 33 titels in dat Archieven Een serie, en er komen er nog meer. Het bedrijf lanceerde zelfs de originele versie De held moet sterven. Een spel op de Nintendo Switch.

G-Mode Flyhight Cloudia-archieven Het wordt in het voorjaar van 2021 via Steam op pc uitgebracht.

READ  Onzichtbare spelers verpesten Warzone
Written By
More from Max Mcgee

Trump verlaat abrupt de briefing over het coronavirus na een schietpartij in de buurt van het Witte Huis

President Donald Trump wordt op maandag 10 augustus verwijderd uit de Brady...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *