Heel Nederweert Quizt op zaterdag 17 april

Zaterdag 17 april is het weer zover. Na talloze verzoeken na de succesvolle vorige release organiseert Eetcafé De Kleine Winst in samenwerking met Nederweert24 een nieuwe test voor haar online uitgever – Heel Nederweert Quizt. De test begint om 20.00 uur.

Nderwirt Heel Quizt

pubquiz online
De ondernemers van Nederweerter staan ​​dit keer centraal. “Dankzij deze ondernemers hebben we bijna 3 keer (!) Veel meer prijzen gewonnen in vergelijking met de vorige keer. Alle reden dus om mee te doen!” Aldus enthousiaste Paul Van de Sandy en Rick Stoltenz.

Snack en drankje
Voor slechts € 33,50 krijg je een kaartje, warme en koude snacks en vijf speciaalbieren. Het leuke is dat deelnemers deze vijf bieren zelf kunnen komen uitzoeken bij koelkast De Kleine Winst aan de Kerkstraat in Nederweert. Voor wijnliefhebbers is er natuurlijk de mogelijkheid om in plaats van bier te kiezen voor rode, witte of rose wijnen.

de prijzen
Op dit toernooi zijn ook veel prijzen te winnen. Een overzicht van de prijzen die daadwerkelijk te winnen zijn: een kleine koekenpan, diverse wekkerradio’s, een fles champagne, een badjas van € 120, een Lindeboom bierpakket, een diner voor twee bij McDonald’s, een fles wijn, bonnen van verschillende ondernemers uit Nederweert, twee vleesgerechten Duits, tapasbordje voor twee, Friday Unlimited voor twee, één gratis bowlinguur, twee taartbonnen, één ijsbon, wenskaarten t.w.v. € 100, bamigo sokken, fietsonderhoud.

Geef op
Je wilt deze geweldige avond toch niet missen? Inschrijven kan tot 15 april 19.00 uur. Mail je naam en het pakket dat je wilt sturen naar [email protected]

READ  Explosieve toename besmettingen, Zwartsluis blijft achter - Zwartsluis Nieuws

Download de app
Vragen worden gesteld via Kahoot, dus download de app en speel thuis. De live uitzending is vanaf 20.00 uur te zien op Nederweert24. Handig als je een laptop hebt om live mee te kijken en een telefoon om de test af te leggen. Als je de app niet kunt downloaden, kun je ook spelen via de Kahoot-website.

More from Madison Garrett

Xbox Insider brengt twee onaangekondigde “grote” Xbox Series X-games uit

Een prominente Xbox-insider grapte dat Xbox Game Studios niet één game heeft,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *