De Philadelphia Flyers verloren van de Nashville Predators en behaalden een winning streak van drie wedstrijden

Philip Tomasino scoorde tweemaal, inclusief het startsein met nog 4:01 te gaan, toen de Nashville Predators donderdagavond de Philadelphia Flyers met 4-2 versloegen.

Cole Smith scoorde ook, Gustav Nyquist scoorde een doelpunt met een leeg net en Colton Sissons voegde twee assists toe voor de Predators, die er acht van de tien wonnen.

Morgan Frost had een doelpunt en een assist, en Sean Couturier scoorde ook voor de Flyers, aan wiens reeks van negen punten een einde kwam.

De wedstrijd stond op 2-2 toen Sissons van de zijborden in de gleuf passeerde en Tomasino een polsschot over de rechterschouder van doelman Samuel Ersson afvuurde.

Ersson maakte 28 reddingen voor de Flyers en Jose Saros stopte 30 schoten voor de Predators.

Philadelphia, de verrassende tweede plaats in de Metropolitan Division die aan het spel deelneemt, heeft nog steeds zeven van de negen gewonnen.

Frost scoorde om 1:31 een onverwacht doelpunt om Philadelphia op voorsprong te zetten. Bobby Brink stuurde een pass achter het net en die raakte de schaats van Frost, over het net, van Saros’ rug en erin.

De Predators brachten de stand op 1:05 in de tweede toen Smith een 2-tegen-1 kans afrondde met een schot langs Ersson’s blocker. Philadelphia kwam 3:40 later weer op voorsprong toen Couturier zijn achtste doelpunt van het seizoen tijdens de powerplay omzette door van dichtbij tussen de benen van Saros te schieten na een assist van Frost.

Nashville bracht de zaken minder dan een minuut later weer normaal na een backhander van Tomasino na een defensieve inzinking van de Flyers die leidde tot een 2-tegen-1.

READ  Nieuwste APK-downloadlink voor Android-apparaten

Yakov Trenin uit Nashville werd gefloten voor een major penalty van vijf minuten en een game misconduct vanwege een felle check op Frost met nog 9:52 te gaan in de tweede. Door de klap raakte Frosts hoofd het beschermglas. Hij bleef enkele minuten op het ijs en werd van het ijs geholpen, maar keerde later in deze periode terug.