De Pixel Watch 2 is niet compatibel met originele Pixel Watch-hoesjes

De Pixel Watch 2 is niet compatibel met originele Pixel Watch-hoesjes

Het ontwerp van Google van de Pixel Watch is echt gaaf, maar het beschermen ervan is iets dat velen zeker willen doen. Ondanks de overeenkomsten ondersteunen de originele Pixel Watch-hoesjes de Pixel Watch 2 echter niet.

In één oogopslag, en zelfs bij nadere inspectie, ziet de Pixel Watch 2 er vrijwel identiek uit aan het originele model. Het heeft hetzelfde waterdruppeldisplay, dezelfde totale grootte, vrijwel alles. Maar het blijkt dat de zaken zo zijn Zojuist Verschillend genoeg om de ondersteuning voor bestaande extensies te verbreken.

Als je even kijkt Op Amazon en zoek naar Pixel Watch-hoesjeszie je mogelijk een trend bij sommige merken die hun vermeldingen hebben gewijzigd om te zeggen dat producten ‘niet bedoeld zijn voor de Pixel Watch 2’. Spigen, CasuswetenschapAnderen merken het verschil.

Wat is het probleem?

Het blijkt dat wijzigingen aan de hardware van de Pixel Watch 2, vooral de kroon, ervoor zorgen dat de meeste accessoires op de originele Pixel Watch incompatibel zijn. Dit is als het een kroon of knop bevat. Het is een kleine verandering, en moeilijk te zien, maar je kunt naast elkaar zien dat de nieuwe kroon iets groter is, en dat de tweede knop ook een beetje anders is. We hebben ook gemerkt dat aan de andere kant iets dat lijkt op een microfoongat, is verplaatst.

Kortom, als je hoopt een hoesje voor de Pixel Watch 2 te krijgen, koop dan nog niets. En gezien hoe snel deze accessoires vorig jaar arriveerden, hoef je niet lang te wachten.

Pixel Watch 2 (L) versus Pixel Watch (R)

Meer over de Pixel Watch 2:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *