Komt Starfield op Xbox One?

Komt Starfield op Xbox One?

Nadat Microsoft Bethesda’s moederbedrijf ZeniMax had gekocht, vroegen velen zich af of games als Starfield op platforms als PlayStation 5 terecht zouden komen. Die vraag werd uiteindelijk uiteraard beantwoord. Sterrenveld Veel van de aankomende games van Bethesda zullen alleen op pc- en Xbox-platforms worden uitgebracht. Maar of het doorgaat iedereen Xbox-platforms? De game staat op de consoles van de serie, maar staat Starfield ook op Xbox One?

Het antwoord is solide iets.

De generatie van de Xbox-serie Bedrijven leken voor het grootste deel terughoudend om games alleen op consoles van de huidige generatie uit te brengen, en kozen ervoor om games op PlayStation 4 en Xbox One te blijven uitbrengen. Het is logisch dat er dan een gevoel van onzekerheid heerst Sterrenveld Het kwam terecht op de laatste generatie consoles van Microsoft, naast pc’s en Series X|S-consoles.

Starfield - Zoek de afbeelding en koppel deze aan de Nova Galactic Staryard - Starfield-afbeelding
Schermafbeelding van Destructoid.

Sterrenveld Het is op Xbox One, maar niet op de manier die je denkt

Je kunt Starfield spelen op Xbox One, maar alleen via de Xbox Cloud-service. Om toegang te krijgen, moet je een Xbox Game Pass Ultimate-abonnee zijn. Het geeft je toegang tot Game Pass op console, pc en de cloud. En omdat het cloudopslag bevat, kun je spelen Sterrenveld op console of pc en ga verder waar je was gebleven. Spelen in de cloud betekent ook nemen wat je hebt Sterrenveld Bespaar onderweg met mobiele platforms.

Er zit echter een voorbehoud bij. Ik heb een behoorlijk deel van de Xbox-cloudgames gespeeld wanneer ik op reis was, en latentie kan echt lastig zijn. Zelfs onder de beste omstandigheden zul je waarschijnlijk nog steeds een vertraging opmerken in de actie en wat er op het scherm gebeurt. Dit is misschien niet genoeg om je te ontmoedigen om te spelen, maar het is wel iets om in gedachten te houden. Als de vertraging onaanvaardbaar is, kun je proberen het spel op Steam Deck uit te voeren. succes.

READ  Hoe u uitzendingen van meer dan 100 games kunt bekijken
De Xbox One van Microsoft is stopgezet
Afbeelding via Microsoft.
Cameron Woolsey

Cam is een freelanceschrijver die al tientallen jaren games speelt en er ongeveer 15 jaar over schrijft. Hij is gespecialiseerd in RPG’s, shooters en brawlers, maar zal altijd wat tijd besteden aan indie- en klassieke games.

Meer verhalen van Cameron Woolsey

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *