De plannen voor het tweede jaar en de komende toekomstige inhoud van Mortal Kombat 1 worden deze maand aangekondigd tijdens San Diego Comic-Con

De plannen voor het tweede jaar en de komende toekomstige inhoud van Mortal Kombat 1 worden deze maand aangekondigd tijdens San Diego Comic-Con

Mortal Kombat 1 nadert het einde van zijn eerste jaar. Kombat Pack 1 eindigt naar verwachting met de gelijktijdige versie van het hoofdpersonage Taleeda in het menu en Kameo Fighter Ferra. Dus wat staat ons daarna te wachten?

Het lijkt erop dat het niet lang zal duren voordat we deze vraag kunnen beantwoorden, aangezien Netherrealm Studios zich voorbereidt om later deze maand nieuws aan te kondigen in San Diego Comic-Con. De officiële pagina van Mortal Kombat is op Twitter geplaatst Tweeten Een paar ogenblikken geleden deel ik details over de lanceringsdatum van de volgende informatie.

“Wat ligt er achter de horizon? Bezoek ons ​​op #SDCC2024 om te zien wat de toekomst in petto heeft voor #MK1”, schreef het officiële account van de game op Twitter.


Op het moment dat we dit artikel schrijven, weten we dat Takeda en Ferra op dezelfde dag, 23 juli, zullen worden uitgebracht dankzij de vroege aankomst in Kombat Pack en Premium Edition. Normaal gesproken zou Ferra eerder uitkomen, maar Netherrealm ging naar voren en verklaarde dat ze meer tijd nodig had om het te ontwikkelen, dus stelden ze de release uit in overeenstemming met Takeda.


Momenteel weten we niet welk plan Mortal Kombat 1 zal volgen na het eerste jaar downloadbare content en het eerste Kombat Pack-pakket. Maar het organisatiecomité van de San Diego Comic-Con Conference zal hierin verandering brengen.

READ  Mario Kart 8 Deluxe Wave 5 DLC nu uitgebracht Versie 2.4.0 Update uitgebracht (patchopmerkingen)


Volgens de vandaag uitgegeven aankondiging zullen de MK1-organisatoren op vrijdag 26 juli een symposium houden bij SDCC, een paar dagen na de vroege aankomst van het volgende hoofdmenu en de DLC Kameo Fighter. Het symposium zal om 14.00 uur Pacific Time plaatsvinden en zal naar verwachting een uur duren.


Als het gaat om de Comic-Contet-ringen, is er goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat deze ringen over het algemeen niet rechtstreeks worden uitgezonden en als je ze helemaal wilt bekijken, moet je er meestal persoonlijk bij zijn.Iedereen verwacht een volledig Kombat Pack 2 voor Mortal Kombat 1, en dat is zeker gegarandeerd. De personages die aan de game zullen worden toegevoegd en hun aantal in de volgende golf van downloadbare inhoud zijn echter nog steeds een mysterie en we hopen dat we zijn antwoorden op 26 juli zullen krijgen.


NetherRealm onthulde eerder de volledige Kombat Pack 1-collectie op de voorgrond via een propagandagedeelte dat kort alle zes de hoofdpersonages in de DLC laat zien. OMNI-Man, Peopleaker, Homelander, Quan Chi, Ermac en Takeda werden aangekondigd als aanvullende inhoud, en met deze eerste onthulling kwamen we erachter dat er ook vijf nieuwe vechters van Kameo zouden zijn, hoewel we hun identiteit op dat moment niet kregen. .Capcom onthulde ook de volledige line-up van Street Fighter 6 Seizoen 2 DLC, waaronder de deelname van M. Bison, Elena, Terry Bogard en Mai Shiranui aan de strijd het komende jaar. En als we de volledige detectie van Mortal Kombat 1 in San Diego Comic-Con zien, is er een geweldige kans om de volledige verzameling personages in het volgende Kombat Pack te zien.

READ  Ik vond de ongelooflijk zeldzame Sega Arcade aan het rotten in een veld


Afgelopen december bevestigde Ed Bon, een van de deelnemers aan het maken van de Mortal Kombat-game, dat Mortal Kombat 1 een uitbreiding krijgt om het DLC-verhaal vergelijkbaar te maken met wat we zagen toen Mortal Kombat 11 naar Aftermath verhuisde. Er is dus een goede gelegenheid om er meer over te leren in SDCC.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *