Bethesda reageert op zorgen over Elder Scripts 6

Bethesda reageerde op de zorgen The Sheikh Manuscripts 6 De volgende Gisteren een nieuwe aankondiging Indiana Jones Spel. Gisterochtend, Bethesda & MachineGames – de ontwikkelaar achter de lezing Wolfenstein Series – Dit verraste de gaminggemeenschap met een nieuwe aankondiging Indiana Jones Spel. Details over de game zijn momenteel erg schaars, maar we weten dat Todd Howard zal gaan werken als uitvoerend producent. En op het moment dat dit wordt onthuld, kijken spelers er naar uit The Sheikh Manuscripts 6 En de Starfield Direct.

Howard is niet alleen het gezicht van Bethesda, hij is ook het vlaggenschip De Sheikh ScrollsEn de Druppels, En nu Starfield Ook. Al deze voordelen worden afgehandeld door Bethesda Game Studios, het interne ontwikkelingsteam van Bethesda. Wat is al genoemd Indiana Jones De game wordt beheerd door MachineGames, dat eigendom is van Bethesda, maar een heel andere studio en team is.

Aangezien Howard echter wordt geassocieerd met de game die onlangs werd aangekondigd als uitvoerend producent, waren sommige spelers bezorgd dat dit project Howard zou verwijderen The Sheikh Manuscripts 6 En de Starfield. Sommigen vroegen zich zelfs af of hij zelfs nog in het project zat.

Als reactie hierop bevestigde Bethesda’s hoofd marketing en communicatie, Pete Hines, dat Howard de uitvoerend producent is voor verschillende projecten, waaronder De volgende Druppels Tv-programma van Amazon. Met andere woorden, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Bovendien bevestigt Hines dat Howard blijft optreden als directeur voor beide bovengenoemde projecten.

Voor meer dekking voor iedereen The Sheikh Manuscripts 6En de Starfield, En alles met betrekking tot games – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  Nu Christopher Nolan 50 wordt, volgen hier enkele van zijn beste films

Zoals altijd kun je een reactie achterlaten om ons te laten weten wat je ervan vindt, of volg me op Twitter Ha-ha-ha Laat het me daar weten. Denk je The Sheikh Manuscripts 6 En de Starfield Zal het de hype waarmaken?

Written By
More from Aubrey Mason

PlayStadia October Recap: het belangrijkste nieuws, games en recensies

Er is weer een maand voorbij gevlogen en dat betekent weer een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *