De populaire K-popgroep BLACKPINK speelt morgen een spelletje PUBG Mobile met andere Zuid-Koreaanse influencers | Lidwoord

Als je dacht dat het partnerschap met PUBG Mobile en BLACKPINK voorbij was, kun je nog een keer nadenken. De populaire K-pop-groep zal de Battle Royale op 13 november een soort van teruggeven. Om 13:00 UTC kunnen PUBG Mobile-spelers en BLINKS kijken hoe de groep deelneemt aan een FUN MATCH Gameplay Show om PUBG Mobile te spelen.

Tijdens deze uitzending zullen de BLACKPINK-leden samenkomen voor een exclusieve wedstrijd op de Erangel-kaart op PUG Mobile, waar ze worden vergezeld door de Zuid-Koreaanse game-influencers DDEDDEDDEDDE en BEENU. Ondertussen zullen K-pop jongensgroep Super Junior en gamer Kim Hee Chul de show MC.

Fans zullen blijkbaar een andere kant van hun idolen zien als ze PUBG Mobile spelen en ze kunnen ook tijdens het evenement een verrassing van de groep verwachten. Je kunt een exclusieve teaservideo voor het evenement bekijken voordat het morgen begint in de onderstaande ingesloten video.

Vorige maand zag PUBG Mobile zijn eerste samenwerkingsevenement met de populaire K-popgroep toen ze hun krachten bundelden om hun aankomende plaat The Album te promoten. Het zag de toevoeging van in-game items met een speciaal thema, visuals en lobbymuziek. Het moet erg verwarrend zijn geweest voor de overvloed aan PUBG-fans die waarschijnlijk niet naar BLACKPINK luisteren.

Eind september vond er ook een in-game evenement plaats waar spelers een reeks taken moesten voltooien om ondersteuningspunten te verdienen. Deze kunnen vervolgens worden ingewisseld voor outfits met een BLACKPINK-thema, zoals Adorable Panda Suit en Killer Cadet Set.

PUBG Mobile is nu beschikbaar op de App Winkel en Google Play. Het is een gratis te spelen game met in-app-aankopen.

READ  PS3-games worden naar verluidt uit de PlayStation Store voor mobiel en desktop gehaald

Op zoek naar meer multiplayer-games boordevol actie? Hier zijn 25 van de beste voor iPhone en iPad

Written By
More from Eda Greene

Halo Infinite dev heeft “geen plannen” om de releasedatum voor 2021 te schrappen

Sinds Halo Infinite’s releasedatum werd teruggeduwd, we hebben een flink aantal rapporten,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *