deel hier uw ervaringen met de update

De macOS Big Sur-download staat vanavond voor je klaar. Heeft u al ervaring met de update? Of kom je in de problemen? In dit artikel kun je jouw ervaringen met macOS Big Sur delen.

Tijdens het Mac-evenement van november 2020 kondigde Apple de releasedatum van macOS Big Sur aan. We hoefden niet lang te wachten na deze aankondiging, want vanaf vanavond is de update voor iedereen beschikbaar! Maar u vraagt ​​zich misschien af ​​of u nu moet updaten of nog beter moet wachten. Daar is dit artikel voor, waar je je macOS Big Sur kunt delen en ervaringen kunt downloaden.

macOS Big Sur-download: deel uw ervaringen

Apple zal vanavond rond 19.00 uur de grote Mac-update uitbrengen. De laatste update is de afgelopen maanden uitvoerig getest, met in totaal maar liefst elf verschillende bètaversies. Je zou dus zeggen dat Apple de update goed heeft getest, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Zeker met zo’n grote update als macOS Big Sur, want er zijn niet alleen nieuwe functies. Het gehele uiterlijk is onder handen genomen, dus dat zal in het begin zeker even wennen zijn.

Lees ook hoe u zich voorbereidt op de installatie van macOS Big Sur. Volg de stappen in het artikel voordat je enthousiast op de Update-knop klikt.

Heb je onlangs macOS Big Sur getest? Wat zijn jouw ervaringen? Ga je vanavond updaten of kijk je gewoon de kat uit de boom? We zijn benieuwd naar je ervaringen met macOS Big Sur, dus zorg ervoor dat je ze in de comments deelt. Dit artikel is de centrale plek waar u met andere iCulture-lezers kunt praten over de nieuwe functies en eventuele bugs kunt delen.

Wacht je nog steeds op de update? Leer uzelf ondertussen met onze eerdere artikelen over macOS Big Sur:

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en duidelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of uw download gestart / succesvol zullen niets toevoegen aan de discussie. Het kan ook wat langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoeft u niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

macOS Big Sur

Eind 2020 komt macOS 11 Big Sur uit, de grootste update voor de Mac in tijden. De update brengt een volledig nieuw ontwerp, een nieuw configuratiescherm, verbeteringen voor Safari en nog veel meer. Voor het eerst sinds 2001 heeft Apple het versienummer verhoogd van macOS 10.XX naar macOS 11.

macOS Big Sur

More from Madison Garrett

Het pad van ballingschap ligt op een historisch hoogtepunt in de nasleep van de laatste update

Echo’s van het nieuwe wilde ballingschapspad van Atlas-uitbreiding, Wat het einde verandert...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *