De populaire PS2 RPG zou dit jaar naar Nintendo Switch komen

De populaire PS2 RPG zou ergens dit jaar naar de Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch OLED komen. PS2 heeft een breed scala aan geweldige RPG’s, vooral van de JRPG-variant, zoals het was voordat westerse RPG zo populair werd als het nu is. De game in kwestie debuteerde in 2008 via PS2 en via Atlus en Sega. Tot 2020, toen de game naar pc kwam, was deze alleen beschikbaar op dit platform, waardoor het meer dan tien jaar exclusief voor PlayStation was. Als je het nu nog niet geraden hebt, is het spel in kwestie Persoon 4Het is echter niet Persoon 4 Het is gekoppeld aan de Nintendo Switch met een nieuw rapport, het is Persona 4 Golden, een verbeterde versie van de game die in 2012 werd uitgebracht via PlayStation Vita.

Rapport is onderweg haat avond, een bekende Nintendo-leaker. De Nintendo-insider zegt niet veel, maar het geeft wel aan dat Atlus van plan is om het binnen te halen Persona 4 Golden Komt ergens in 2022 naar de Nintendo Switch. Het lijkt er ook op dat de game ook naar PS4 en PS5 komt.

Als je een deja vu hebt, komt dat omdat er recentelijk nogal wat geruchten en rapporten zijn opgedoken die beweren dat Persona 4 Golden Het wordt beheerd. Als alles klopt, komt JRPG naar elk gamingplatform onder de zon. Met andere woorden, neem dit met een korreltje zout. Niet alleen is alles hier onofficieel en aan verandering onderhevig, maar het is vermeldenswaard dat het bronrecord niet kogelvrij is. Ze behoorden met name tot de vele die niet zijn uitgebracht voor de Nintendo Switch Pro, die niet alleen vorig jaar werd uitgebracht, zoals velen beweerden, maar er nu in de eerste plaats nooit lijkt te zijn geweest.

READ  Lang wachten is voorbij! Prabhas 20 titel en eerste blik zal worden onthuld op 10 juli

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen commentaar geleverd op het rapport en alle waanzinnige speculaties die het heeft veroorzaakt. sstuur ons Geruchten gaan al jaren de kop op en Atlus en Sega hebben hun “geen commentaar”-beleid niet gebroken om met een van hen om te gaan. Er is geen reden om te verwachten dat dit nieuwe rapport een uitzondering is, maar als dat zo is, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken als er een reactie wordt vrijgegeven. In de tussentijd vind je hieronder een paar links naar de nieuwste Nintendo Switch- en Nintendo-titels.

Written By
More from Aubrey Mason
Celeste en Towerfall Studio hebben een nieuwe actiegame aangekondigd die zich afspeelt in de wereld van vloeiende pixelart
Earthblade is een verkennend actiespel dat zich afspeelt in de “gladde pixelart-wereld”...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *