Ik ben klaar om Final Fantasy 9 Remake, Square aan te kondigen

Ik ben klaar om Final Fantasy 9 Remake, Square aan te kondigen

Toen ik naar de lijst met games keek Gelekt uit Nvidia-database In het afgelopen jaar had ik het gevoel dat ik een reeks steeds grotere emoji’s nodig had – of een meme van Vince McMahon – om mijn reactie goed over te brengen. Zouden ze allemaal echt zijn? Op basis van het aantal lekken dat nu is gevalideerd uit de lijst: Ja. Ik weet zeker dat bijna elk item op de lijst echt is – of Het was echt op een gegeven moment (waarschijnlijk een paar oude vermeldingen die zijn gesloopt). En de afgelopen maanden heb ik mezelf opgewerkt om één game op de lijst te bedenken: Final Fantasy 9 Remake.

Deze naam maakt me enthousiast. Het achtervolgt mij ook. Final Fantasy 9 is mijn favoriete Final Fantasy-game en mijn favoriete JRPG. Het is een spel dat is gemaakt toen Squaresoft in 2000 op zijn creatieve hoogtepunt was. Het was het laatste Final Fantasy-spel met directe betrokkenheid van de maker van de serie, Hironobu Sakaguchi. Voor mij is het een spel dat belichaamt “ze maken ze niet meer zoals vroeger”, wat ironisch is aangezien het destijds ontworpen was als een terugkeer naar Final Fantasys in de jaren ’90.

Er is geen remake waarvan ik me kan voorstellen dat die voor mij persoonlijk riskanter zou zijn.

Ik weet niet of ik denk dat de moderne Square Enix Final Fantasy 9 Remake recht kan doen, omdat veel van zijn ethos geworteld is in het “retro” ontwerp. Ik denk niet dat Final Fantasy 9 Final Fantasy 9 is zonder turn-based gevechten, grafische steden, leuke scripts of komisch geproportioneerde personages. Als Final Fantasy 7 Remake de sjabloon is, zal de nieuwe versie aandringen op meer realistische graphics en meer actiegevechten. De game wordt grotendeels of volledig herschreven. Dit pad zal zeker leiden naar Final Fantasy 9 dat 20 jaar nieuwer was. maar beter? Ik betwijfel dat ten zeerste.

READ  Pokémon is geen fan van nuzlocke-uitdagingen (update)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *