De positieve coronavirus-test van de ambtenaar van het Witte Huis wekt bezorgdheid bij bondgenoten

5 juli Coronavirus-updates
Bewegwijzering wordt getoond tijdens een media-walkthrough voor de komende Democratische Nationale Conventie op het Fiserv Forum in Milwaukee, op dinsdag 7 januari. Daniel Acker / Bloomberg / Getty Images

De Democratische Nationale Conventie zal volgende maand plaatsvinden in de loop van vier nachten tussen 17 en 20 augustus, en CNN kan nu bevestigen dat elke avond programmeren vanaf 21.00 uur zal plaatsvinden. tot 23:00 uur

De beslissing om de tv-programmering te beperken tot slechts twee uur prime time per nacht, is een van de sterkste tekenen tot nu toe dat de bijeenkomst dit jaar onconventioneel zal zijn in het tijdperk van de coronaviruspandemie in vergelijking met eerdere conventies, meestal gevuld met verschillende evenementen en sprekers vele uren per dag. POLITICO rapporteerde als eerste de verkorte uren van prime-time programmeren voor de Democratische Conventie.

Gezien deze beslissing, is het vanzelfsprekend dat het spreken van slots en verschillende segmenten simpelweg niet zo lang zullen zijn als in eerdere conventies, zodat ze kunnen proberen zoveel mogelijk in – en zoveel mogelijk sprekers – in te passen.

De programmering zal zowel inhoud bevatten die uit Milwaukee, Wisconsin komt, als andere satellietsteden en oriëntatiepunten in het hele land – zoals CNN eerder heeft gemeld – hoewel de laatste details, inclusief thema’s, nog in volle ontwikkeling zijn.

Zoals CNN al heeft gemeld, zal Joe Biden zelf de Democratische nominatie voor president in Milwaukee fysiek accepteren. De sprekende line-up voor andere prominente figuren wordt ook nog steeds afgerond – de Obama’s zullen bijvoorbeeld zeker deelnemen, maar hoe en waar ze zullen verschijnen, is nog onduidelijk.

Mensen die bekend zijn met de planning van congressen zeggen ook dat er nog steeds actieve discussies zijn over het houden van het evenement van vier nachten met de juiste voorzorgsmaatregelen rond Covid-19 – het probleem voor de volksgezondheid zal ‘elke beslissing die we nemen aansturen’, zo dacht men. beschreven.

READ  Hij heeft zijn spellen nooit gekocht.

Epidemiologen Larry Brilliant en W. Ian Lipkin spelen een leidende rol bij het adviseren van degenen die de conventie plannen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *