Shashi Tharoor zegt dat Lockdown Covid niet vertraagde in zijn kiesdistrict

Shashi Tharoor zegt dat Lockdown Covid niet vertraagde in zijn kiesdistrict

We moeten mensen weer aan het werk laten gaan, zei Shashi Tharoor (Bestand)

Thiruvananthapuram:

De blokkering kon de snelle groei van gevallen van coronavirus in Thiruvananthapuram niet tegenhouden; dus zouden mensen weer aan het werk moeten kunnen, tweette congreslid Shashi Tharoor maandag.

“Ik sprak met de secretaris van Kerala, Vishwas Mehta, om mijn bezorgdheid te uiten over de berichten over een uitgebreide blokkering in Thiruvananthapuram. Veel kiezers wijzen erop dat de blokkering van drie weken de verspreiding van COVID-19 niet heeft vertraagd. We moeten mensen weer aan het werk laten gaan om hun leven in evenwicht te brengen. en levensonderhoud “, twitterde hij.

Minister-president Pinarayi Vijayan zei vandaag dat een commissie elke mogelijkheid zal onderzoeken om de lockdown-regels te versoepelen.

“Wegens ernstige omstandigheden is er een afsluiting in Thiruvananthapuram. Een commissie onder leiding van de Chief Secretary zal de richtlijnen en kwesties met betrekking tot het geven van ontspanning onderzoeken”, zei hij.

Het aantal COVID-19-clusters in het bedrijfsgebied van de stad is ook toegenomen, zeggen gezondheidsfunctionarissen.

Kerala rapporteerde de afgelopen 24 uur 702 nieuwe COVID-19-gevallen. Het verdubbelingspercentage voor COVID-19 in de staat is ongeveer 13 dagen vergeleken met 24 dagen aan het begin van de maand.

READ  World Series-game 1: Rangers vs. Diamondbacks, starttijd, opstellingen en starters: live updates

Het totaal aantal gevallen van Kerala raakte 19.727, waaronder 63 doden. Maar liefst 9611 mensen worden momenteel behandeld, 10.049 patiënten zijn hersteld en meer dan 1.55 lakh-mensen worden geobserveerd, vertelde premier Pinarayi Vijayan aan verslaggevers.

Van de in totaal positieve gevallen in Kerala zijn er 483 besmet geraakt door contact, terwijl de bron van infectie bij 35 mensen nog niet bekend is.

Thiruvananthapuram, de hoofdstad van de staat, meldde het hoogste aantal gevallen – 161. De stad is tot 28 juli streng afgesloten.

Eerder deze maand had de heer Vijayan gezegd dat sommige delen van Thiruvananthapuram door de gemeenschap werden uitgezonden.

“De situatie is zeer ernstig in sommige delen van de kust van Thiruvananthapuram, waar de verspreiding snel is geweest. De gemeenschap verspreidt zich in gebieden als Pullivula, Poonthura”, had hij gezegd.

India meldde maandag bijna 50.000 gevallen van coronavirus, waarbij het totaal van de geïnfecteerden meer dan 14 lakh bedroeg.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *