ECB bevestigt dat ze een BCCI-brief heeft ontvangen over het hosten van IPL 13; wacht op de reactie van de Indiase regering

UAE

IANS-foto’s

De Emirates Cricket Board (ECB) heeft bevestigd dat ze de officiële intentieverklaring van de BCCI hebben ontvangen om de 2020-editie van de Indian Premier League (IPL) te hosten.

“We hebben de (officiële) brief ontvangen en wachten nu op de beslissing van de Indiase regering die de definitieve deal zal ondertekenen”, zei Mubashshir Usmani, secretaris-generaal van de Cricket Board van Emirates, in een persbericht.

VAE wacht op knik van Indiase regering

Terwijl de raad wacht op bericht van BCCI dat de Indiase regering heeft goedgekeurd om de IPL van India (naar de VAE) te verplaatsen, verklaarde Usmani dat beide raden volledig zijn gemobiliseerd en besprekingen hebben geïnitieerd met de relevante autoriteiten, waaronder hun respectieve interne werkcomités, ter voorbereiding op het hosten van het toernooi (aangeprezen vanaf 19 september met de finale voorgesteld op 8 november) in een veilige, beschermde omgeving.

“Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de operaties en logistiek van het hosten van ’s werelds meest opwindende, populaire en lucratieve toernooi”, zei hij. “Dit is een enorme beweging van mensen en apparatuur en we moeten nu experts inschakelen om alle aspecten van de VAE die de IPL hosten te bespreken. Dit omvat de Abu Dhabi, Dubai en Sharjah Sports Councils, Abu Dhabi, Dubai en Sharjah Tourism Bodies en de respectieve overheidsinstanties – zoals de politiediensten en het ministerie van Volksgezondheid en Preventie van de VAE, allen die een sterke, bewezen ervaring hebben met dergelijke activiteiten, en we zullen samenwerken om de beste praktijken vast te stellen om een ​​succesvolle editie te ondersteunen en tot een goed einde te brengen. “

IPL 2016

IPL 2016IPL – Indian Premier League

Na de editie van 2014 te hebben gehost, merkte Usmani op dat de VAE goed gepositioneerd is met zijn ervaring met het leveren van de editie van 2020. “We hebben een gedegen en gedegen begrip van wat er nodig is en met wie we vanaf dit vroege stadium tot aan het einde van het toernooi moeten overleggen en contact moeten hebben.”

READ  Rob Williams geblesseerd: Mega-man Celtics verlaat kampioenswedstrijd, status play-off is onzeker

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *