De positieve emoties van de Raptors verdwenen voor de wedstrijd met een verlies voor de Knicks

Het was een vreugdevolle verbintenis, maar laten we eens kijken wat de relatie zal opleveren.

Er was veel goed gevoel om rond te dwalen voor de aftrap toen de Toronto Raptors voor het eerst dit seizoen Madison Square Gardens bezochten.

De Raptors kwamen uit een grote overwinning op de Cleveland Cavaliers toen teamrecords werden gevestigd en elke andere Raptor het hoogste niveau van vorm of vorm leek te hebben bereikt.

En hier zijn ze in Midtown Manhattan met Kyle Lowry terug in de selectie na het missen van zes wedstrijden met een geblesseerde teen en de vlammende Pascal Siakam die terugkwam na het missen van een rustwedstrijd. Zeker, Fred Van Fleet (hip) en OG Anunoby (de rest) waren offshore, maar de Raptors verwelkomden ook een nieuwe positie – en nog een andere Montréaler – in de Birch Stamp die voor de rest van het seizoen tekende bij Toronto nadat ze gekocht door Orlando en de concessies vereffend.

En ja, roofvogels hebben een centrum nodig, toch?

Birch kon niet oprechter zijn in zijn waardering voor het moment. Na een lange reis in basketbal die hem van Montreal naar Massachusetts bracht voor de middelbare school, Pittsburgh en vervolgens Las Vegas voor universiteitsstudies en vervolgens naar Europa om zijn professionele carrière te beginnen voordat hij zich in Orlando vestigde als een grote rol voor het grootste deel van de vier seizoenen, en bij de Raptor voelde ik me alsof ik thuiskwam bij de volwassen man van 28 jaar oud.

Het was iets meer dan dat, want collega-redacteur Chris Boucher genoot van een geweldig jaar en ja, er was RJ Barrett op de Knicks, midden in een indrukwekkend tweede seizoen na wat beginnersstrijd.

Maar goede vibes kunnen niet duren – hoewel als je een fan bent van het verbeteren van de loterijkansen, Toronto 102-96 in een spel viel dat van begin tot eind een beetje vreemd was, was ik blij.

Nicks kreeg 34 seconden voor tijd een enorme hattrick van Barrett om vier keer op te staan, maar het schot van SICAM werd verkort tot twee doelpunten. Siakam kreeg de kans om de Raptors te helpen de leiding te nemen toen hij de grond leidde nadat Lori had gestolen, maar hij rende sneller, niet in staat om te beslissen of hij passeerde of haar naar de rand zou brengen en dribbelde in plaats daarvan twee keer voor een spin 12 seconden voordat de wedstrijd eindigde. hoopt Toronto terug te keren.

Birch blijft enthousiast over degradatie met de Raptors die nog een lange weg te gaan hebben, want ze lieten 21-34 vallen, zij het nog steeds achter Chicago, dat met slechts twee wedstrijden 10e staat op de laatste plaats in het toernooi.

READ  Er voelt iets niet goed aan de progressieveranderingen van Destiny 2 'Beyond Light'

“Spelen voor [the Raptors] “Het betekent veel voor me”, zei Birch voor de wedstrijd. “Mijn vader en ik keken altijd naar veel Toronto Raptors die opgroeiden. We gingen er zelfs voor [game] En het doodt ons bijna omdat we terug moesten komen van een vijf uur durende reis naar Ottawa … mijn neef, ze had een Vince Carter-poster aan haar muur tijdens een dunkwedstrijd in 2000, dus daar heb ik altijd een levendige herinnering aan poster.

“Maar ik heb ze gewoon door deze worstelingen heen zien gaan van het begin van de jaren 2000 tot de jaren 2000, maar we hebben ze altijd gesteund alleen omdat ze de thuisploeg zijn en daarom betekent dat zoveel voor mij. Mijn vader klaagde altijd over de team, in tv en zo, en ik zit nu in het team.

“Dus dit is gewoon een surrealistisch moment.”

De game zelf was ook enigszins surrealistisch, hoewel dat het normaal maakt voor 2020-2021.

Het keerpunt dat – uiteindelijk – geen keerpunt was, kan te wijten zijn aan een regenvertraging van 11 minuten in het midden van het derde kwartaal, omdat de maatregelen werden stopgezet toen het dak werd verwijderd van Madison Square Garden – dat onlangs had geleden een knock-out. Verlenging van $ 1 miljard – Het lijkt een lek te zijn. Toen het spel werd hervat, ging Toronto 24-7 en schakelde zeven minuten in het spel over van een voorsprong van vier punten.

De Raptors waren niet in staat om de deal vanaf daar volledig af te ronden, maar het was een andere manier om te standaardiseren, op deze manier gezegd.

Hebben we al gezegd dat Malachi Flynn een belangrijke drievoudige aanwijzer verwijderde na het feit in de vierde, toen werd vastgesteld dat deze buiten het bereik was?

Lowry eindigde met 19 punten, zeven assists en zes rebounds, terwijl Gary Trent 23 punten scoorde in 9 van de 17. Siakam kwam terug van de verschrikkelijke eerste helft om de wedstrijd af te sluiten met 16 en werd 14 in het tweede en derde kwart.

Barrett eindigde 19 punten uit 12 schoten en zag er de hele tijd stabiel uit.

READ  COVID-19: Rode kaarten voor opzettelijk hoesten zegt FA

Ondanks alle opwinding over het toevoegen van de opwinding van Birch en Birch bij aankomst in Toramba, moeten de verwachtingen bijgesteld worden. De 1,80 meter lange schotblokkering van 10 minuten had moeite om vaste minuten te vinden in Orlando, ook al had de Magic een beter seizoen dan 0,500 in de vier jaar die Birch daar doorbracht.

Hij kwam naar Toronto met gemiddeld vijf punten en vijf rebounds per wedstrijd, die beide het hoogste niveau uit zijn carrière vertegenwoordigden.

Maar Birch deed het goed voor het nationale herenteam op het WK en vertrouwde zwaar op Raptors-coach Nick Norse.

“Ik voel gewoon de manier waarop Coach Nurse speelt, en dat is wat ik altijd al wilde spelen”, zei Birch. “Het geeft ook veel vertrouwen aan zijn spelers. Ik denk dat ik dat nu nodig heb omdat ik al vier jaar ergens ben. Gewoon het feit dat ik ga spelen voor een coach die me heeft getraind voordat ik me beter op mijn gemak voel.” Daar.”

Is er nog meer? Geschorste vrije agent Birch had de rest van het seizoen voor zijn show.

“Er zijn veel dingen waar ik veel over praat”, zei een verpleegster over wat hij van Birch wilde zien. Ze rekt die goede speelminuten uit, en rekt ze uit voor een langere tijd, en doet het consequent nacht na nacht. Hij is een rebelse, corrigerende achtbaan, hij moet een goede verdedigende speler zijn in de rol en de rand beschermen. , voer de blauwdrukken uit, enz., en voltooi wanneer “Edge wanneer de kans wordt gegeven. Maar doe het op een hoog niveau met constant energie, nacht na nacht en gedurende meer dan 10 of 12 minuten in een bepaald spel.”

Er was niets heel duidelijk aan zijn debuut. Birch speelde 18 minuten, speelde een sterke paintball in de verdediging en scoorde zijn eerste bucket dankzij een Raptor-assist van Lore’s pass. Hij werkte hard en sloot de wedstrijd af met vier punten en vijf rebounds, maar had weinig impact.

Het hielp niet dat zijn introductie van Raptors laat in het eerste kwartaal kwam, toen iedereen kennelijk een introductie nodig had. Op de grond waren meteen Birch, Freddie Gillespie, Rodney Hood, de handtekeninghouder voor 10 dagen – toegevoegd in Deadline Trade en net terug in de selectie na het missen van vier wedstrijden met een hippe soort – evenals rookie Malachi Flynn en veteraan genaamd DeAndre ‘Bembry.

READ  Danny Green, de verloofde van Los Angeles Lakers, ontving doodsbedreigingen na een gemist schot in Game 5 van de NBA Finals

Eerlijk gezegd waren ze niet de belangrijkste boosdoener achter 27-16 Raptors die na het eerste kwartaal achterop raakten – het zou een roestige Sicam kunnen zijn die 0 van de 6 iets ermee te maken heeft – maar je snapt het wel. Toronto gleed met 56-42 in de helft en Siakam was op dat moment 1 van de 11.

Ondertussen lieten de Knicks zien waarom ze zo dicht bij hun eerste ligplaats aan de Annex in acht seizoenen zijn nu Tom Thibaudo de bus bestuurt. Ze zagen er verdedigend en georganiseerd uit en de bal bewoog aanvallend.

Barrett deed niets, hij sprong van de pagina voor zijn grote schot laat in de vierde game, maar dat was op zijn eigen manier indrukwekkend. Er was geen enkele poging om iets speciaals te doen tegen het team uit zijn geboortestad. De vleugelspeler van Knicks in het tweede jaar pakte wat de verdediging hem te bieden had, gaf op de juiste momenten uit en zocht naar zijn aanval zoals die leek, ook al was hij tijdens zijn laatste zes wedstrijden op 18 van de 26 diepten aan de wedstrijd begonnen. Hij rolde verder naar 19 punten en vijf assists op een 7 van 12 schot en 3 van 6 van diep. Hij staat nu op 21 van de 29 tijdens zijn laatste zeven wedstrijden.

“Ja, hij speelt geweldig. Ik denk dat hij zich daar meer op zijn gemak voelt.” Een verpleegster, die beslist hoopt dat Barrett ter plaatse is wanneer Canada zich probeert te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Victoria deze zomer, zei: “Ik denk dat hij maakt beslist minder fouten dan het theatrale genre. ”“ Ik denk dat het efficiënter speelt. Het loopt beter af. Hij slaat het duidelijk goed, en opnieuw met vertrouwen en comfort, hij maakt zelfs laat in de wedstrijden zelfs enkele doelpunten. Dus ja, hij ziet eruit alsof hij zijn groove heeft gevonden en een goed comfortniveau heeft gevonden en het wordt duidelijk beter. “

Raptors kregen hun groef – eindelijk – in het derde trimester. 18 viel met 9:32 over in het kwartaal, en Toronto begon te krimpen en eindigde op 26-10 waardoor ze het vierde kwartaal ingingen met een verlies van 78-76 toen Siakam levend leek en samenwerkte met Trent op 25 van Toronto’s 34e kwart punten.

Ze blijven doorgaan, tot het einde, maar op een avond met een beetje van alles, bleek de late Raptors-piek onvoldoende.

Met andere woorden, niets dat we eerder hebben gezien.

More from Madison Garrett

Game preview: Oklahoma City Thunder Face Sacramento Kings in Last Road Game of Season

Dinsdagavond staat de Oklahoma City Thunder voor de tweede keer in drie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *