Moonlighter en vier andere spellen

Aan ik belde we kiezen elke maand een nieuw topspel dat voor ons opvalt. We hebben ook enkele gametips voor je. Dit zijn de beste iOS-games van november 2020.

Beste iOS-games november 2020

1. iPhone-game van de maand: Moonlighter

In de meeste rollenspellen kun je allerlei wapens en andere handige items kopen voor je avonturen in winkels. Maar waar haalt de winkelier deze spullen eigenlijk vandaan? Moonlighter geeft een antwoord op die vraag. In dit spel beheer je overdag een winkel en duik je ‘s nachts in gevaarlijke kerkers om vijanden en buit verzamelen.

In de winkel plaats je je verzamelde items en geef je ze een prijs. Open dan de deur en laat avonturiers binnen. Ze kijken naar je goederen en laten door hun emoties zien wat ze van de prijs vinden.

U kunt de winkel verder uitbreiden, zodat u meer goederen tegelijk kunt uitstallen. U kunt ook een doos voor aanbiedingen plaatsen of een kassa die kopers verleidt om een ​​fooi te geven. Als je geld verdient, kun je dat ook in het dorp investeren. Als je bijvoorbeeld een smid bouwt, kun je betere wapens krijgen om de kerkers in te nemen.

Lees verder na de advertentie.

Roguelike

Moonlighter verandert bijna in een ander spel als je de kerkers binnenstapt. Daar is het meer een traditionele roguelike, waarin je allerlei vijanden tegenkomt met hun eigen aanvallen en patronen. Als je zo’n kerker induikt, krijg je willekeurige kamers te zien, dus je moet altijd op je hoede zijn. Je doel is om zo ver mogelijk te komen.

READ  STALKER 2 biedt 4K-ondersteuning en Ray Tracing en komt op dag 1 naar Xbox Game Pass

De game speelt geweldig, waardoor je elke keer nadenkt: nog een kerker of nog een dag in de winkel. Voordat je het weet, zijn er vele uren verstreken. Gaat het spel een beetje saai worden? Dan wordt er altijd iets nieuws geïntroduceerd om je aandacht weer vast te houden.

Moonlighter was voorheen een succes op pc en gameconsoles, maar past ook perfect op je iPhone. De makers hebben enkele aanpassingen gedaan om de game geschikter te maken voor een touchscreen. Met name de bedieningselementen zijn met succes gereviseerd, waardoor je bijvoorbeeld kunt swipen om te rollen. Dat werkt heel intuïtief. Moonlighter op iOS is daarom een ​​absolute aanrader.

Beunhaas

11 bit studio’s za

2. Reigns Beyond (Apple Arcade)

De Reigns-gameserie is terug, met een compleet nieuwe setting. In wezen is het spel ongewijzigd. Je moet keuzes maken door kaarten naar links of rechts te vegen. Dit keer echter niet als koning of koningin, maar als kapitein van een ruimteschip. U zult waarschijnlijk vaak verkeerde keuzes maken en als gevolg daarvan overlijden. Dan probeer je het gewoon opnieuw en beleef je een heel nieuw avontuur. Het resultaat is dit keer weer een heel grappig spel waarin je altijd weer verrast wordt.

3. South of the Circle (Apple Arcade)

In dit prachtige avonturenspel stort je neer met een vliegtuig in de sneeuw van Antarctica. De piloot heeft zijn been bezeerd, dus het is aan jou om hulp te zoeken. Terwijl je je een weg baant door de snijdende kou, leer je over het verleden van de hoofdpersoon. Het resultaat is een prachtig verhaal, waarin jij als speler bepaalt hoe de hoofdpersoon zich voelt.

READ  In het nieuwe landgoed van Prins Harry en Meghan Markle in Californië

Ten zuiden van de cirkel

State of Play Games

4. Fruit Ninja 2

Het is weer tijd om appels, kiwi’s, ananas en granaatappels te hakken. Niet met een mes, maar met een samoeraizwaard. Hak zoveel mogelijk fruit terwijl je de vliegende bommen ontwijkt. Verzamel punten en ontgrendel nieuwe zwaarden, modi en andere opties. De makers hebben het concept van het originele spel flink uitgebreid, zodat je lang kunt blijven hakken.

Fruit Ninja 2

Halfbrick Studios

5. The Pathless (Apple Arcade)

Het is een goede maand geweest voor Apple Arcade, met niet minder dan drie games op deze lijst. De Pathless valt op omdat beelden van deze game veel werden gebruikt voor promotie van Apple Arcade. Nu, een jaar later, kun je het spel eindelijk spelen. Was dat het wachten waard? Absoluut. De game laat je door een donkere, open wereld glijden, terwijl je met je pijl en boog op zwevende diamanten schiet om te versnellen. Los puzzels op, versla vijanden en voel je vrij.

Het padloze

Annapurna Interactive

Meer spellen

Is dit nog niet genoeg? We duiken elke maand de App Store in om vijf nieuwe games te bekijken. Bekijk ook onze lijst met de beste iOS-games van oktober en 20 beste Apple Arcade-games. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief en ontvang volgende maand vijf nieuwe games in je mailbox. Of download de iPhone app via onderstaande button.

Written By
More from Aubrey Mason

Ubisoft’s Riders Republic vertraagd – IGN

Ubisoft’s aanstaande “enorme multiplayer-stadion” Riders Republic voor de opkomende open wereld van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *