De PSVR2 is parallel met de PS5 ontworpen, zegt Sony

De PSVR2 is parallel met de PS5 ontworpen, zegt Sony

het origineel PSVRHoe indrukwekkend het ook was, het voelde een beetje verbonden met de PS4-ervaring. Er waren veel inconsistenties, met name de vrijstelling van het oversteken van HDR in de oorspronkelijke breakout-box – in een tijd waarin Sony zijn ontluikende tv-technologie echt aan het promoten was. In feite was het bestaan ​​van de breakout-box zelf een bewijs van hoe losgekoppeld het voelde van de primaire console, wat resulteerde in een wirwar van kabels die uiteindelijk ellendig werd om te beheren.

PSVR2 Het zal dit probleem voorkomen, aangezien de headset parallel met de PS5 is gebouwd en ontworpen, volgens Hideaki Nishino, Senior Vice President of Platform Experience van Sony. praten met Famitsu, bevestigde dat hoewel de headset door een ander team is ontwikkeld, ze parallel hebben gewerkt met de mensen die verantwoordelijk zijn voor de console om een ​​algehele gestroomlijnde ervaring te garanderen. Dat geldt ook voor de installatie, waarvoor slechts één kabel nodig is om naar de voorkant van het nieuwe apparaat te lopen.

“Er is één USB-C-poort aan de voorkant van de PS5, maar die is al ingesteld in afwachting van het aansluiten van de PSVR2”, gaf Nishino toe via Google Translate. “PSVR had nog steeds problemen met het verbinden met het PS4-systeem, dus om deze dingen op te ruimen, hebben we het vanaf de grond opgebouwd met PS5.”

Het is vermeldenswaard dat naast alle nieuwe technologie die in de headset zelf is verpakt, de ondersteuningskolomfuncties van de PS5 de onderdompeling van PSVR2 aanzienlijk zullen verbeteren. Dingen als 3D-audio en zelfs de snelle SSD-laadtijden van het systeem zullen profiteren van VR-gaming, wat bijdraagt ​​aan de ervaring van de headset zelf. Combineer dit alles met haptische feedback, betere bewegingsregistratie en een uitgebreide weergave, en we zijn op weg naar een echte traktatie!

READ  Facebook bevindt zich mogelijk in een "sterkere positie" na de privacyupdate van Apple

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *