Kan je computer Star Wars Jedi: Survivor draaien?

Kan je computer Star Wars Jedi: Survivor draaien?

De Jedi Order is misschien uit elkaar gevallen, maar de hoop leeft voort in Star Wars Jedi: Survivor, het vervolg van Respawn uit 2019 actie avontuur Star Wars Jedi: Fallen Order. Tussen Episodes III en IV geeft Survivor je de opdracht om te overleven als Jedi Knight Cal Kestis in een sterrenstelsel dat vijandig staat tegenover zijn eigen soort. Dit is een van de grootste games die begin 2023 uitkomt, maar dat kan computer Omgaan met zoveel Jedi-werk?


(Tegoed: EA/Repsawn)

Waarom Star Wars Jedi: Survivor-hype?

Welke Star Wars-product Hij heeft een bepaalde hoeveelheid herrie. Star Wars Jedi: Survivor heeft lichtzwaarden, mechs, Force-krachten en buitenaardse planeten. Voor veel mensen is dit meer dan genoeg. Het merk is zo sterk dat je alles vergeeft, van schattige tot gemene helden Disney+ streaming aanbiedingen.

Meer gevorderde gamers zouden echter enthousiast moeten zijn, want dit is het vervolg op de beste recente Star Wars-game. Fallen Order combineert Dark Souls-achtige gevechten, Metroidvania-verkenning, Uncharted-achtige tussenfilmpjes en personagegerichte verhalen. We vermeldden dat ontwikkelaar Respawn zich niet zomaar kan afmelden meerspeler Meesterwerken zoals Apex-legendes, maar ook een bevredigende campagne voor één speler. Hier hoopt de overlevende de streak voort te zetten.


Waar kan ik Star Wars Jedi: Survivor kopen?

Op pc kun je Star Wars Jedi: Survivor kopen voor $ 69,99 in de Store Epische spellen winkel(opent in een nieuw venster) of stoom-(opent in een nieuw venster). Als je de Deluxe Edition van $ 89,99 pre-ordert, krijg je handige cosmetische items voor je personage, evenals uitrusting gebaseerd op de klassieker. Star Wars-films. De game komt er ook aan PlayStation 5 En de Xbox X/S toetsenbord.

READ  Crayta, de exclusieve spelmaker voor Stadia, krijgt een pc-versie

Star Wars Jedi: Survivor minimale systeemvereisten

  • Het besturingssysteem: Windows 10

  • processor: AMD Ryzen 5 1400 of Intel Core i7-7700

  • geheugen: 8 GB RAM

  • GPU: AMD Radeon RX 580 of Nvidia GeForce GTX 1070

  • DirectXVersie 12

  • beschikbare opslagruimte: 130GB

Star Wars Jedi: Overlevende

(Tegoed: EA/Respawn)



Hoe speel je Star Wars Jedi: Survivor?

Star Wars Jedi: Survivor is vol waarnemer de ondersteuning. voorganger heeft de muis En de toetsenbord ondersteuning, dus het zou ons niet verbazen als dat in deze game zou worden doorgevoerd. Net als Fallen Order ontbreekt Survivor momenteel stoom oppervlak de ondersteuning.

Aanbevolen door onze redactie


PCMag-logo Videostreamingdiensten: wat u moet weten

Bezoek PCMag op Steam

Als je de Star Wars Jedi: Survivor-specificaties leuk vindt en meer dekking voor pc-gaming wilt zien, word dan lid van PCMag. Stoom amine(opent in een nieuw venster) bladzijde. Daar vind je links naar elke Steam-game die we hebben beoordeeld, evenals diepgaande previews van aankomende Steam-titels.

Ga voor meer informatie over de videogame naar PCMag pop-up YouTube-kanaal(opent in een nieuw venster).

Ontvang onze beste verhalen!

getekend voor Wat is er nu nieuw Om onze topverhalen elke ochtend in je inbox te bezorgen.

Deze nieuwsbrief kan advertenties, aanbiedingen of gelieerde links bevatten. Abonneren op een nieuwsbrief geeft aan dat u hiermee akkoord gaat Gebruiksvoorwaarden En de privacybeleid. U kunt zich op elk moment afmelden voor nieuwsbrieven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *