De Queen Of Elden Ring blijft zoeken naar nieuwe manieren om het spel te verslaan

afbeelding: FromSoftware / MissMikkaa / Kotaku

Begin 2023 verschijnt Twitch-streamer MissMikkaa Krantenkoppen geslagen Elden-ringDe beruchte schimmelkoningin, Malenia, is de Blade of Miquella, met twee totaal verschillende controllers tegelijk. Het was een belachelijk staaltje vindingrijkheid en focus, maar denk je dat de gameplay de manier was waarop het FromSoftware’s geheel nieuwe Soulslike afmaakte? Nou, het blijkt dat Miss Mikka is begonnen aan wat ze de Ultimate Challenge Run noemt, en nu ze klaar is Elden-ringHet doet hetzelfde met Dark Souls geremasterd.

Miss Mekka

Challengeruns zijn niets nieuws binnen de FromSoft-community. Kotaku Meld veel wilde dieren, van met behulp van een tekentafel tot Spelen op de elektronische saxofoon. MissMikkaa is echter waarschijnlijk de meest intense uitdaging van één minuut die ik heb gezien terwijl ik twee versies van FromSoft’s game tegelijkertijd speelde met twee verschillende soorten controller-ingangen: een DDR-compatibele danspad en een PlayStation 5 DualSense. Dit is de basis van de Ultimate Challenge Race. Zoals MissMikkaa specificeert in haar livestream-overlays, is het doel om “bazen in dezelfde poging in beide spelstaten te doden” met behulp van twee verschillende controllers. Kotaku Ik heb MissMikkaa ingehaald om haar op de hoogte te brengen van het spelen van FromSoft-spellen op een rare en uitdagende manier.


Dit kost veel aandacht om te trekken

Een Elden Ring-afbeelding van het personage van de speler, Faded, zittend in een gratiepositie met Melina.

afbeelding: VanSoftware

MissMikkaa legde het proces uit van het opzetten van de Ultimate Challenge Run incl Dansplank model Ze gebruikt. Nadat ze het dansbord op haar computer had aangesloten, gebruikte ze remapper JoyToKey Om de padbewegingspijlen te synchroniseren met de WASD-toetsen, met andere knoppen die acties uitvoeren zoals aanvallen, ontwijken, genezen en dergelijke. Desondanks heeft de danspad een beperkt aantal knoppen, dus moet hij soms “specifieke bazen of scenario’s profileren” om tussen ontmoetingen te schakelen voordat ontmoetingen zoals die met Rickard, Heer van Godslastering. Maar afgezien van het afstemmen van de dansbord-keybinds, daagde deze “Ultimate Challenge Run” MissMikkaa op verschillende andere manieren uit.

“In het begin vond ik het heel moeilijk om me te concentreren op het spelen van twee games tegelijk. Het is niet gemakkelijk om je personage te positioneren en twee keer zoveel aan te vallen, te dribbelen en te genezen als vroeger”, zegt MissMikkaa. Kotaku. “Er waren een paar dagen dat ik me mentaal uitgeput voelde door de hoeveelheid werk die mijn hersenen aan het doen waren, maar hoe meer ik rende, hoe meer ik eraan gewend raakte. Fysiek verschilde het niet veel van de vorige sessies die ik had gedaan.” klaar, en gelukkig was ik al gewend aan mijn sessies 6 Hour Dance Board Halverwege deze run waren er zeker een paar momenten van soepel zeilen, maar tegen het einde werd het zeker moeilijker, en dat werd ook gedeeltelijk als motivatie voor mij gebruikt .”

MissMikka zegt dat het moeilijk was om de hele race gefocust te blijven. Speel FromSoft, zij het bloedgedragen of SekiroHet kan echt een onoverkomelijke uitdaging lijken die veel focus vereist. Dit zijn tenslotte strafspellen! Door een tweede laag er bovenop toe te voegen – dat wil zeggen, een ander exemplaar van dezelfde game spelen maar tegelijkertijd een aparte console gebruiken – verhoogt de moeilijkheidsgraad die je zult ervaren tijdens het spelen en de vereiste focus. Zwaartekracht heeft haar vrijwel gedood, omdat ze ‘haar spoor kwijt was’. [her] De houding van het personage was in plaats daarvan meer gericht op aanvallen en ontwijken.” Maar de navigatie is in de loop van de tijd verbeterd.

De bazen werden even uitgedaagd

Miss Mekka

Zoals je zou verwachten met een FromSoft-game, waren bazen een bijzonder zere plek voor deze “Ultimate Challenge Run”. Miss Mikka zegt dat ze alleen al voor Malinia en haar langzwaard ongeveer 198 keer stierf. vergelijk niet Dansbordspel niveau 1 Ze keert in oktober terug en sterft meer dan 500 keer aan de godin, maar wijst nog steeds naar Malinia als een echte test.

“Malinia was veruit de moeilijkste coach in deze race”, geeft MissMikkaa toe. Het is een echte test van vaardigheid en ervaring in de meeste uitdagingsrondes. Het doden van Malenia was veel vallen en opstaan ​​om uit te zoeken welke build ik wilde gebruiken en pas te proberen te overleven toen ik twee watervogels tegelijkertijd kreeg. Maar naast het voor de hand liggende antwoord, kwam ik veel tegen “Ik had problemen met Margit om uit de ring te komen. Ik had ook veel moeite met Mohg, vooral met hem die in fase 2 ging omdat ik geen in-game items zoals Mog’s Shackle of zuiverende kristallen traan.”

Wat de moeilijkheid nog groter maakte, was dat ze zichzelf verbood bepaalde apparatuur te gebruiken. MissMikka zegt dat ze niet alleen probeerde “geen wapens of oorlogsas te gebruiken die als ‘OP’ konden worden beschouwd, maar ze kon ook niemand oproepen of de ziele-as in de strijd gebruiken.

Zij was het alleen, de vijanden voor haar, en mijn komst regeerde haar. Dat is het. Naast deze zelfopgelegde beperkingen, legt MissMikka uit dat ze zichzelf heeft gedegradeerd tot bepaalde soorten karaktervorming, te beginnen met de nadruk op kracht in het begin voordat ze in het late spel overging op geheimzinnig. Gelukkig bloeden haar favoriete uitrustingen als wapens De grote hamer van de grote sterren En hoge verdedigingsschilden zoals Bull-Goat-groepHelp de beperkingen een beetje te verlichten door ze “uit te spreiden”. [a boss’] Schadebalans om ze met hun aanvallen te raken.” Ze is een tank. Omdat ze twee versies van hetzelfde spel speelt, dwingt ze natuurlijk uitrustingspariteit tussen haar personage.

Opgeven zat er niet in

Een Elden Ring-afbeelding van het personage van de speler, vervaagd, starend naar Erdtree.

afbeelding: VanSoftware

Hoe uitdagend MissMikkaa’s “Ultimate Challenge Run” ook was, ze beloofde dat ze “nooit zou overwegen om op te geven”. De moeilijkheidsgraad was een grote reden voor haar motivatie om de uitdaging aan te gaan. Ze merkte dat ze zich aanpaste aan het proces na elke live-uitzending en toen ze eenmaal aankwam miljoenenMissMikkaa, die al een gekozen baas is voor de laatste game, zei dat ze er “veel vertrouwen in” heeft dat ze de Mold Queen kan verslaan, samen met de vele andere meedogenloze vijanden van de game.

“Het gemakkelijkste deel van deze tour is om de hele tijd gemotiveerd te blijven”, legt MissMikka uit. “Het was een leuke uitdaging en ik genoot van elk aspect van leren en beheersen. Ik vind het heerlijk om nieuwe manieren te vinden om mezelf uit te dagen, vooral in Elden-ring. Dit idee werd aanvankelijk niet serieus overwogen, maar toen ik merkte dat ik een extra capture-kaart in mijn streaming-pc had, begon ik bij mezelf te denken: “Wat zou er gebeuren als ik twee games tegelijk zou spelen?” In het begin wist ik niet zeker of de uitdaging mogelijk was, en de mensen om me heen ook niet. Maar ik was benieuwd hoe ver ik kon gaan. Ik moet zeggen … ik heb nog nooit zoveel mensen gehad die mijn gezond verstand in twijfel trokken zoals tijdens die run.

Ik bedoel, ik twijfel ook aan Miss Mika’s gezond verstand. Het is moeilijk om op slechts één platform in de belangrijkste arena van FromSoft te komen. Als ik het twee keer tegelijk doe, waarbij een van je controllers in wezen een gladde badmat is, en nog steeds triomfantelijk naar binnen duikt, word ik jaloers op haar vaardigheden en de opwinding van haar prestaties. Over ‘goed worden’ gesproken.


Miss Mika vertelt ons dat het voorbij is Elden-ring Rond 8 januari treedt hij op Speel alle herinneringen af Wat vereist dat je FromSoft verslaat door alle bazen te verslaan die de verbruiksartikelen verwijderen”Baas zielen. Sindsdien bladert ze door games op Twitch, zoals Facebook En The Witcher 3: Wilde jachtterwijl we aan een ander “Ultimate Challenge Run”-spel beginnen in Dark Souls geremasterd. Op een gegeven moment zei ze dat ze wilde spelen Elden-ring met “echte gitaar”, waar werkwoorden als aanval en helen op hele akkoorden worden geregen in plaats van alleen op individuele akkoorden. Moge God haar helpen.

READ  Witcher 3-veteranen hebben een actiegame voor meerdere spelers aangekondigd die zich afspeelt in het feodale Japan
Written By
More from Aubrey Mason
Dus, hoe spreek je “leef een leven” uit?
Foto: Nintendo / Square Enix We zijn grote fans van de subtiele...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *