Xbox en pc Game Pass februari 2022: Grid Legends, GoldenEye 007 en Hot Wheels

Xbox en pc Game Pass februari 2022: Grid Legends, GoldenEye 007 en Hot Wheels

Twee van de bestaande racegames zullen worden toegevoegd aan de al aangekondigd gouden ogen 007 En Hallo Fay Rush In de Xbox Game Pass Ultimate- en PC Game Pass-bibliotheken zal de komende twee weken Microsoft Dat zei hij donderdag. Snelheidsduivels kunnen zich onderdompelen in de verhalende wereld van Codemasters Netwerk legendesof verklein de gamecast van de Milestone hete wielen ontketendSpel van het jaar editie.

Netwerk legendes Beschikbaar voor abonnees van Xbox Game Pass Ultimate, die toegang hebben tot de gamecatalogus van EA Play. Codemasters racegame Gelanceerd in februari 2022. We waren er een beetje weg van, vooral vanwege de fantastische International Hallucinogen Racing-serie, waarin Ncuti Gatwa (Netflix’s seksuele voorlichting) en Natsumi Kuroda zijn zowel rivalen als teamgenoten van het personage van de speler en nemen het op tegen het meedogenloze Ravenwest Motorsport-raceteam. Netwerk legendes Sluit zich op 2 februari aan bij de line-up van Xbox Game Pass/EA Play.

Hot Wheels ontketendgelanceerd in september 2021, was Ook een van onze favoriete racegames van het jaar. De Game of the Year, met drie post-launch autocollecties, komt uit in september 2022. De Milestone-titel combineert high-fidelity racefysica met arcade-actie, plastic tracks en karamelverf op 30 jaar klassieke verzamelauto’s. Het is vanaf 7 februari beschikbaar in de cloud, console en pc.

Andere games die naar Xbox / PC Game Pass komen en hun data zijn:

 • Hallo Fay Rush (Cloud, pc en console). Beschikbaar 26 januari.
 • gouden ogen 007 (cloud en console). 27 januari
 • Roboquest (spelvoorbeeld, console). 30 januari
 • Tijdperk van rijken 2: definitieve editie (cloud en console). 31 januari.
 • Inkulinati (spelvoorbeeld, cloud, console en pc). 31 januari.
 • JoJo’s Bizarre Adventure All-Star Battle R (cloud, console en pc). 31 januari
 • De donkerste kerker (cloud, console en pc). 2 februari
READ  Cyber ​​Monday 2021-spelaanbiedingen

Xbox en PC Game Pass vertrokken op 31 januari:

 • Donut County (cloud, console en pc)
 • Taiko no Tatsujin: Meester van de trommel (console en pc)
 • leugens vertellen (cloud, console en pc)
 • wormen Massavernietigingswapens (cloud, console en pc)

Degenen die deze titels willen blijven spelen, kunnen ze tot 20% korting krijgen in de Microsoft Store voordat ze de Game Pass-bibliotheek verlaten.

Xbox-gamepas En PC-arcadegames Beide kosten $ 9,99 per maand. PC Game Pass biedt toegang tot EA Play, dat 70 extra games op pc biedt. Xbox Game Pass Ultimate, Voor $ 14,99 per maandgeeft abonnees toegang tot alles — de PC Game Pass- en Xbox Game Pass-bibliotheken, EA Play op zowel console als pc, Cloud Gaming beta — plus een Xbox Live Gold-lidmaatschap, wat een must is voor online multiplayer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *