De release van Baldur’s Gate 3 Xbox is vertraagd vanwege problemen met het gesplitste scherm

schermafbeelding: Larian Studio’s

Dat maakte Larian Studios gisteren bekend Baldur’s Gate III Het komt op dezelfde dag naar PS5 als de pc-versie verlaat vroege toegang. Het leek erop dat een exclusiviteitsovereenkomst hem zou kunnen beletten de Xbox te gebruiken, maar de ontwikkelaars zeggen dat dit niet het geval is. Dus wat is deactivering? Download de coöp-actie-RPG-splitactie op Xbox Series S.

Larian onthulde de releasedatum van 31 augustus voor de PS5-consolepoort in een nieuwe trailer tijdens De nieuwste afspeelstatus van Sony Hierin was onder andere acteur JK Simmons te zien die de nieuw onthulde schurk generaal Ketheric Thorm uitte. De teasers van Sony negeren natuurlijk de platforms van concurrenten, maar toen fans de releasedatum van de Xbox ook niet op de website van Larian zagen, begonnen ze zich af te vragen.

Vandaag de studio Leg uit wat er aan de hand iswaarin staat dat de Xbox-versie zal arriveren als en wanneer Larian erin slaagt om de game met gesplitst scherm te laten werken in zowel de Series S als Series X:

We zien veel verschillende interpretaties van wat dat betekent, dus we wilden wat meer uitleggen. We hebben een Xbox-versie van Baldur’s Gate III Al een tijdje in ontwikkeling. We kwamen een aantal technische problemen tegen bij het ontwikkelen van de Xbox-poort waardoor we er niet 100% zeker van waren om het aan te kondigen totdat we zeker wisten dat we de juiste oplossingen hadden gevonden – met name konden we samenwerking op gesplitst scherm niet laten werken volgens dezelfde standaard op zowel Xbox Series X als Xbox One. S, wat een vereiste van ons is voor verzending.

Er is geen exclusief platform dat ons ervan weerhoudt om vrij te geven BG3 Op Xbox-dag en -datum, als dat een technische mogelijkheid is. Als en wanneer we meer platforms aankondigen, willen we ervoor zorgen dat elke release aan onze normen en verwachtingen voldoet.

Het is een bijzonder interessante rimpel aangezien gamers lang hebben gespeculeerd over de afwegingen en uitdagingen bij het ontwikkelen van games voor de PS5 en Xbox Series X met vergelijkbare specificaties die ook geschikt zouden moeten zijn voor de Series S. aanzienlijk afgenomen van oneindige uitstraling afgelopen jaar Waar 343 Industries probeerde de live-service ambities van een online shooter te redden.

Baldur’s Gate IIIDe minimale pc-specificatie vereist al een minimale Nvidia GTX 970 grafische kaart, waarbij een GeForce RTX 2060 wordt aanbevolen. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de hardware van pc-spelers de manier waarop moderne blockbusters zoals lege ruimte opnieuw maken of Callisto-protocol Je hebt nog steeds meer dan je gemiddelde isometrische RPG-fan zou kunnen hebben. De consolepoort zal waarschijnlijk een enorme zegen zijn voor degenen die nog geen high-end gaming-pc hebben, of het geld om te upgraden. Op dit moment lijkt het er echter op dat de Series S van $ 250 in de weg kan zitten.

READ  Terugkijkend: Xbox's E3 2012 Show leverde veel gameplay en sport op
Written By
More from Vanessa Hale
5 voetbalwedstrijden op de middelbare school om in week 2 in het mobiele gebied te bekijken
Hier zijn vijf wedstrijden om deze week in Coastal Alabama te bekijken:...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *