Xbox Game Pass 3 voegt nieuwe populaire games toe

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate bevatten drie nieuwe en populaire games voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. De eerste en meest prominente van deze drie spellen is Pillars of Eternity II: Dood vuur, De veelgeprezen RPG van Obisidian Entertainment die in 2017 verscheen. In plaats van alleen de reguliere versie toe te voegen, heeft Microsoft de Ultimate Edition van de game toegevoegd, die wordt geleverd met al zijn aanvullende inhoud. Als je echter een pc gebruikt, mis je de kans, aangezien de game alleen is toegevoegd aan de cloud- en consoleversies van de abonnementsservice.

De tweede van de drie spellen is Wrakfeest, De Racing Demolition Derby van Bugbear Entertainment en THQ Nordic die in 2018 goede recensies en sterke verkopen opleverde. in tegenstelling tot Pillars of Eternity II: A Dead FireOok beschikbaar op pc, console en cloud.

De derde en laatste game is Ader code, Een actie-RPG van Bandai Namco die in 2019 een comeback maakte met sterke verkopen, maar ietwat middelmatige recensies. in tegenstelling tot Pillars of Eternity II: Dood vuur En de puin, Het is alleen toegevoegd aan de pc-versie van de abonnementsservice.

Zoals altijd is het niet duidelijk hoe lang een van deze spellen zal duren. Wat we wel weten, is dat geen van hen geen permanente toevoegingen zijn, aangezien geen van hen naar Xbox Game Studios komt. Zolang elke game echter beschikbaar is via Xbox Game Pass, is elke game te koop met 20 procent korting.

READ  Xbox Alpha Skip-Ahead Insiders-gebruikers hebben een update waarmee lokale talen naar voren komen

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Android voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand. Voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft, klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Devolver Digital zegt dat Fall Guys niet naar Xbox Game Pass komt

Een Xbox Game Pass Instagram-account zei onlangs dat de Fall Guys in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *