Exclusief: iPhone 15 Plus toont een nieuw ontwerp

Tot nu, 9to5Mac Bekijk exclusieve weergaven van iPhone 15 en iPhone 15 Pro. Nu hebben we de CAD-modellen van de iPhone 15 Plus en onze residente 3D grafische expert, Ian Zilboheeft een aantal exclusieve items samengesteld die pronken met het nieuwe apparaat.

Dit is de iPhone 15 Plus

Zoals eerder uitgelegd, worden CAD-bestanden zoals die waarop deze weergaven zijn gebaseerd, door Apple aan partners in de toeleveringsketen geleverd ter voorbereiding op de lancering van een nieuwe iPhone. Dit soort bestanden is qua afmetingen en ontwerp te nauwkeurig voor het uiteindelijke apparaat, aangezien het hebben van onnauwkeurige bestanden kostbaar zou zijn voor de partners van Apple.

De hier getoonde iPhone 15 Plus doet veel meer dan we hadden verwacht op basis van berichten over de iPhone 15 en iPhone 15 Pro. Aan de onderkant van het apparaat zie je duidelijk de nieuwe USB-C-poort die Lightning uiteindelijk zal vervangen voor opladen en gegevensoverdracht.

iPhone 14 Plus versus iPhone 15 Plus
iPhone 14 Plus versus iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus zal ook Dynamic Island gebruiken. Dit betekent dat de volledige Apple iPhone 15-reeks Dynamic Island zal bevatten en dat de inkeping geen “kenmerk” zal zijn van enig huidig ​​​​iPhone-model. Ook zijn de randen bij iPhone 15 Plus slanker dan bij iPhone 14 Plus.

Documenten bekeken door 9to5Mac Zorg er ook voor dat je de exacte afmetingen van je iPhone 15 Plus hebt, namelijk:

  • 160,87 mm lang
  • Breedte 77,76 mm
  • 7,81 mm

Ter vergelijking zijn hier de afmetingen van de iPhone 14 Plus:

  • 160,84 mm lang
  • Breedte 78,07 mm
  • 7,79 mm

Je ziet dat de iPhone 15 Plus iets langer, smaller en dikker is dan de iPhone 14 Plus. Daarnaast is de camerabobbel aan de achterkant van iPhone 15 Plus dikker dan zijn voorganger.

READ  Google Contacten voor Android voegt het tabblad 'Hoogtepunten' toe
iPhone 14 Plus versus iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus heeft, net als de rest van de iPhone 15-serie, een nieuw body-ontwerp met licht afgeronde randen. Dit zorgt voor een minder harde overgang van de voorkant van het apparaat naar de achterkant.

Het is duidelijk dat de iPhone 14 Plus slechter verkocht dan Apple had verwacht, maar het bedrijf gaat nog steeds vooruit met het behouden van die vormfactor in de iPhone-reeks. Of veranderingen zoals USB-C en het dynamische eiland voldoende zijn om kopers naar de iPhone 15 Plus te leiden, valt nog te bezien. wat denk je? Laat het ons weten in de reacties.

Deze afbeelding bevat een leeg alt-attribuut;  De bestandsnaam is 7.png
Deze afbeelding bevat een leeg alt-attribuut;  De bestandsnaam is 2.png
Deze afbeelding bevat een leeg alt-attribuut;  De bestandsnaam is 4.png

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.

Written By
More from Lesley Curry
Dit zijn alle releases van september 2020 – welke game (s) krijg je?
Maand nummer 9 van 2020 is aangebroken en zo gaan we ook...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *