De releasedatum van Crash Bandicoot voor mobiel is later dan u denkt


(Pocket-lint) – Crash Bandicoot: On the Run! is het eerste mobiele uitje van ons favoriete beest, met King-games aan het roer onder licentie van Activision. Maar het ligt niet in jouw handen om zo snel mogelijk te spelen als je misschien denkt.

King belooft klassiek spel in Crash-stijl op mobiel – met “rennen, glijden en springen” – over Wumpa Island, inclusief baasgevechten met iconische personages zoals Scorporilla en Dingodile.

Opgewonden? Goed. Maar je zult moeten wachten tot “Spring 2021” om je wanten bij het spel te krijgen. U kunt vooraf bestellen op Apple’s App Store en Google’s Play Store nu echter, dus de game wordt automatisch gedownload wanneer deze arriveert.

Het is ook een gratis te spelen titel, maar King is de koningen van in-app-aankopen – kijk eens hoe goed de Candy Crush-serie het deed – dat is de beoogde inkomstenstroom voor deze Crash-titel. We vermoeden dat het feit dat Crash deze keer aanpasbaar is, slechts een klein deel zal zijn van wat dat inhoudt.

Crash Bandicoot: On The Run! is ook een multiplayer, dus je kunt meedoen aan de actie met vrienden in wat King een “asynchrone multiplayer” -ervaring noemt, waarin je samen met andere aangepaste Crash-spelers kunt spelen en je eigen Bandicoot-team kunt opbouwen.

Tot begin 2021 op Wumpa Island, Crash-fans!

Geschreven door Mike Lowe.

READ  Het eerste mobiele CCG-kaartspel met het thema 'Werewolf Killing' 'Werewolves Untamed' is vandaag officieel gelanceerd
Written By
More from Eda Greene
Xbox One, PS4 en pc bieden dit weekend 6 gratis games aan
Er is nu weer een weekend aangebroken, en zo komen er ook...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *