‘Among Us’ online game getroffen door een massale spamaanval

Vorige week merkten spelers over de hele wereld dat hun in-game chatlogins gevuld waren met berichten die reclame maakten voor Loris ‘YouTube-kanaal.

(Abonneer u op onze Today’s Cache-nieuwsbrief voor een korte momentopname van de top 5 technische verhalen. Klik hier om gratis te abonneren.)

Onder ons is de virale online game voor meerdere spelers getroffen door een massale spamaanval die een mysterieus online handvat, Eric Loris, promoot.

Vorige week merkten spelers over de hele wereld dat hun in-game chatlogins gevuld waren met berichten die reclame maakten voor Loris ‘YouTube-kanaal. Sommige berichten bedreigden gebruikers van het hacken van hun apparaten als ze zich niet abonneerden.

Andere berichten vroegen spelers om op Trump te stemmen, samen met de YouTube-promotie.

“Ik haat het hier, ik wil gewoon een eenvoudig spel spelen zonder Eric Loris PLEASE”, schreef een gebruiker op Twitter.

“Hé jongens, Among Us wordt gehackt. De kamers worden verduisterd, spelers worden afgetrapt en een rood personage spamt deze onzin, ”schreef een andere speler.

Hoewel veel spelers dit de meest vervelende hack ooit noemden en de ontwikkelaar vroegen om het probleem op te lossen.

Ontwikkelaar InnerSloth zei donderdag dat het op de hoogte was van de huidige hackproblemen en dat het team ernaar aan het onderzoeken was. Het adviseerde gebruikers om privégames te spelen of met mensen die ze vertrouwen.

Volgens een Eurogamer rapport, beweert de hacker 50 computers te hebben om ‘meer vuurkracht toe te voegen’ aan de aanval. De spamaanval zou 1,5 miljoen games hebben getroffen, waarbij ongeveer 5 miljoen spelers zijn getroffen.

InnerSloth-ontwikkelaar Forest Willard heeft vorige week een update voor de server voor noodgevallen uitgerold. Hij zei dat vertraging bij het bijwerken was om vals-positief te voorkomen.

Onlangs is een nieuwe golf van anti-hacks gelanceerd die volgens Willard chat-spam moet oplossen.

“Golf 2 is helemaal uit. Ik ben me bewust van een aantal bugs, maar het lijkt erop dat het behoorlijk effectief was, ”schreef Willard op Twitter.

Hij voegde eraan toe dat niet alle hacks worden geblokkeerd, maar het verbieden of zoeken naar een andere kamer zou weer levensvatbaar moeten zijn.

READ  De Notre Dame trekt zich terug uit het eerste Trump-Biden-debat
More from Madison Garrett

Fireblade, heb je er geen? Maak er dan een …

Nieuws Vertraagd door de wereldwijde coronapandemie, brachten twee Honda-ingenieurs hun lockdown-periode door...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *