De Samsung Galaxy A50 zal de update blijven ontvangen vanaf … april

In de categorie ‘Beter dan niet laat’ ontvangt de Samsung Galaxy A50 de update van april. Het is de eerste beveiligingsupdate sinds de grote upgrade naar Android 11.

Galaxy A50-update: Patch Van april 2021

Eind maart arriveerde de Android 11-upgrade op de Galaxy A50. Toen kwam het met de beveiligingspatch voor dezelfde maand. Sindsdien is het lang stil geweest op het gebied van updates en lijkt de correctie van april Samsung volledig te omzeilen. Tot ieders verbazing – of in ieder geval voor ons – bleek dat niet het geval te zijn. Ondertussen krijgt de A50 nog steeds de correctie van vorige maand.

De update van meer dan 154 MB bevat de firmwareversie A505FNXXU7CUD5, die twee dingen verbetert op de Galaxy A50. Dus ten eerste is er de nieuwste beveiligingspatch, vanaf april. Het bestaat uit 43 Google-fixes voor Android en 21 beveiligingsverbeteringen voor het eigen programma van Samsung. Toepassingen zoals Veilige map, Video-editor, in Postercentrum Bijgewerkt.

De wijzigingslijst die in de update is opgenomen, geeft ook aan dat de Bluetooth-verbinding is verbeterd en stabieler wordt. Mocht je hier problemen mee hebben sinds de upgrade naar Android 11, dan zijn deze nu opgelost. Het is ook duidelijk dat de Galaxy A50 met de april-patch beschermd is tegen het onlangs onthulde oppervlak Fragaanvallen Wi-Fi-lek. Dit is tenslotte door Samsung gecorrigeerd in deze patch.

READ  Apps van de week: Kitty Letter en IJsmeester | Momenteel
More from Madison Garrett

Cincinnati Reds won 70 van de eerste 100 wedstrijden in 1970

Wayne Simpson boekte de 14e en laatste overwinning van zijn onvergetelijke seizoen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *