Waar kun je TVF Aspirants kijken? Is de miniserie beschikbaar om te downloaden?

De nieuwste TVF-serie Aspiranten Het is enorm populair geworden sinds de release. De plot van de miniserie draait om drie aspiranten van UPSC en hun strijd om de test te doorstaan. Terwijl mensen praten over de nieuwste serie, vragen sommigen zich ook af waar ze deze kunnen bekijken. Lees meer om erachter te komen waar u kunt kijken TVF-aspiranten.

Waar je TVF kunt kijken Aspiranten?

TVF-miniserie Aspiranten Online streamen op het YouTube-kanaal van TVF (The Viral Fever). TVF Aspiranten Downloadopties zijn ook beschikbaar in de YouTube-app. The Viral Fever heeft de officiƫle trailer laten vallen voor Aspiranten Op hun YouTube-kanaal op 6 april 2021. De eerste aflevering van de show werd de volgende dag, op 7 april 2021, uitgebracht. Ze lanceerden elke aflevering van de show met tussenpozen van een week. De naam van de afleveringen van de show is als volgt.

  1. Is mijn keuze Me Kya Hai?
  2. Leraar Sahi hier Shaheyah
  3. Positieve benadering Rakh Yar
  4. Mijn Kia Hi-plan?
  5. Voordat … Mains Aur Life

TVF koos ervoor om de serie ondanks zijn eigen app op YouTube te lanceren. Met dit aanbod wilden ze hun YouTube-abonnees vergroten. TVF vroeg zijn kijkers ook om 8,5 miljoen abonnees te bereiken om de volgende aflevering te bekijken. TVF heeft ook de vijfde aflevering van de show verhoogd, die zal worden vrijgegeven wanneer het aantal abonnees 10 miljoen bereikt. Door de toenemende vraag onder kijkers lanceerde TVF echter de laatste aflevering met 9,5 miljoen abonnees.

Over TVF Aspiranten

TVF Aspiranten Het is het verhaal van drie vrienden, Abhilash, SK en Guri, die het UPSC-examen willen breken. Het verhaal beweegt zich tussen het verleden, dat conflicten en drama bevat over ambitieuze voorbereiding op UPSC CSE, en het heden, dat draait om post-examen. De serie behandelt de reis van deze aspiranten naar UPSC en hun vriendschap.

READ  Nieuwe functies en APK-downloadlink voor Android-gebruikers

De serie bevat Naveen Kasturiya als Abhilash, Abhilash Thapliya als SK, Shivankit Singh Parihar als Guri, Sunny Hinduja als Sandeep en Namita Dubey als Dhairya. Bijou Thaangjam, Kuljeet Singh en Neetu Jhanjhi spelen bijrollen in de serie. Deze regisseur is geproduceerd door Apoorva Singh Karki en geproduceerd door Joshna Bhat en Haider Ali. De serie heeft een IMDb-beoordeling van 9 op 10.

Foto: Still from the Pilots

Ontvang het laatste Nieuws Uit India en over de hele wereld. Volg nu uw favoriete tv-beroemdheden en tv-updates. Republic World is uw one-stop-bestemming Bollywood News. Volg ons vandaag nog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuws uit de entertainmentwereld.

Written By
More from Eda Greene

Bescherming tegen het downloaden van schadelijke documenten en bestanden

Om hun werk te kunnen doen, moeten gebruikers bestanden van externe bronnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *