Hawk Ops kondigt PlayStation, Xbox, pc, iOS en Android aan

Hawk Ops kondigt PlayStation, Xbox, pc, iOS en Android aan

door
Willem D’Angelo
7 uur geleden gepost / 1.141 keer bekeken 1403

uitgever Oneindig niveau en ontwikkelaar TiMi Studio-collectie Ze kondigden een gratis te spelen multiplayer first-person shooter aan, Delta Force: Hawk Opsvoor PlayStation, Xbox, pc, iOS en Android.

De volledige onthulling van de game vindt plaats tijdens Gamescom 2023: Opening Night Live op dinsdag 22 augustus.

Producer Shadow Guo zei in een interview met IGN. “Als producer was Delta Force mijn eerste first-person shooter, en het maakte een blijvende indruk op mij. Delta Force wordt gevierd vanwege de realistische weergave van gevechten in de open wereld, massaal multiplayer PvP en de weergave van de ‘Tip van de speer speer.

Bestand bekijken Officieel Teaser-trailer hieronder:

“Zelfs vandaag hebben deze functies nog steeds een enorme aantrekkingskracht en is er nog steeds potentieel voor verdere innovatie. We hopen de evolutie van deze functies te laten zien, terwijl we de erfenis van de pijlers van de gameplay voortzetten. Daarom hebben we besloten om de Delta Force-franchise opnieuw op te starten. We zijn er trots op deze traditie voort te zetten en een grote wereld te creëren.” En gevaarlijk en onvoorspelbaar, waar je verschillende taken moet voltooien, uitdagingen moet aangaan en beloningen moet verdienen.”

Guo voegde eraan toe: “Ons doel is om de oorspronkelijke essentie van het originele Delta Force-spel te behouden en tegelijkertijd een smaak voor de nabije toekomst toe te voegen vanuit zowel artistiek als verhalend perspectief. Om dit te bereiken, ontwikkelden we een algemeen verhaal met realistische thema’s, gebruikten we echte acteurs voor karakterconstructie, gebruikte fotogrammetrie om een ​​3D-wereld te creëren, en tactische bewegingen.” Ontleend aan militaire professionals, werd begeleiding van voormalig Special Forces-personeel gezocht om een ​​echte toon van gruizig realisme en professionaliteit binnen het militaire thema te verzekeren.

READ  NBA 2K21 Releasedatum voor PS5 en Xbox Series X bevestigd

Bovendien is onze campagnemodus gebaseerd op de film ‘Black Hawk Down’. Spelers kunnen echte en spannende veldslagen uit de beroemde film meemaken. Ons team heeft de film uitgebreid bestudeerd en zich met respect verdiept in de historische context. Deze toegewijde onderzoek heeft ons in staat gesteld om een ​​authentieke game-ervaring na te bootsen. En echt meeslepend vangt de essentie van die monumentale gebeurtenis.”


gepassioneerde speler voor het leven, Willem D’Angelo Hij maakte voor het eerst kennis met VGChartz in 2007. Na jarenlang de site te hebben ondersteund, werd hij in 2010 aangenomen als junior analist, werkte hij zich op tot hoofdanalisten in 2012 en nam hij hardwarebeoordelingen over in 2017. Hij heeft zijn betrokkenheid bij VGChartz uitgebreid de gaminggemeenschap door zelf content te produceren Youtube kanaal En Twitch-kanaal. U kunt contact opnemen met de auteur op Twitter @medewerker.

Meer artikelen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *