De Sims 3 downloadt niet of geeft een EA-app-fout voor sommigen

De Sims 3 downloadt niet of geeft een EA-app-fout voor sommigen

De Sims 3 is een van de populaire videogames voor levenssimulatie, ontwikkeld door Maxis-studio Redwood Shores en uitgegeven door EA. Het is beschikbaar op meerdere platforms, waaronder PlayStation, Windows, Android en macOS.

Sinds de lancering in 2009 heeft De Sims 3 over de hele wereld veel positieve recensies ontvangen. Het was een commercieel succes voor EA met de eerste 1,4 miljoen verkochte exemplaren van de game in de eerste week na de lancering.

De Sims 3 wordt niet gedownload in de EA-app

Sommige spelers melden nu echter een probleem met De Sims 3 waarbij ze de game niet kunnen downloaden van de EA-app.

Blijkbaar gaf de game in plaats daarvan de foutmelding “Er is iets misgegaan, er is een onbekende fout opgetreden, start de EA-app opnieuw en probeer het opnieuw”.

Sommigen zeggen dat hoewel ze de game via de EA-app konden installeren, ze geen uitbreidingspakketten (DLC) konden downloaden. Hier zijn enkele rapporten van de getroffenen.

De-Sims-3-niet-downloaden-op-EA-app
(bron)

Nieuwe EA Desktop-app gedownload en geïnstalleerd zoals vereist, maar hij weigert mijn Sms 3-game te laden. Ik kwam bij het opstartscherm en ging toen meteen naar het bureaublad. Geen van de gebruikelijke oplossingen maakte enig verschil, dus ik moest het EA Desktop-dingetje verwijderen en Origin opnieuw installeren, en mijn Sims 3 laadt prima. Heeft iemand anders dit probleem? (bron)

Hallo, ik heb dit probleem, ik heb de nieuwe EA-app geïnstalleerd, de basisgame Sims 3 gedownload en vervolgens geprobeerd de DLC te downloaden, maar deze kan niet worden gedownload, er staat “Onbekende fout opgetreden, start de EA-app opnieuw en probeer het opnieuw, of neem contact op met de teamondersteuning voor hulp. (bron)

Zoals uit de bovenstaande rapporten blijkt, kunnen spelers De Sims 3 of DLC’s niet downloaden van de EA-app en zelfs algemene stappen voor probleemoplossing helpen hen niet om deze fout op te lossen.

READ  Hier leest u hoe u de KR-versie kunt downloaden en spelen

Helaas zijn we geen oplossing tegengekomen waarmee je de game zonder problemen uit de EA-app kunt downloaden.

Gelukkig heeft het ondersteuningsteam van EA dit probleem erkend en bevestigd dat ze het momenteel onderzoeken. Ze hebben echter geen ETA voor hetzelfde verstrekt.

He jij. Het gameteam realiseert zich dit terwijl ze onderzoeken waarom. Voor nu is dit alle informatie die we hebben aangezien er geen tijdsbestek met ons is gedeeld. (bron)

Wees gerust, we houden de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het feit dat De Sims 3 niet wordt gedownload naar de EA-appversie in de gaten en updaten dit verhaal wanneer er iets opmerkelijks bij ons opkomt.

Let op: We hebben meer van dergelijke verhalen in onze toewijding Sectie Gamesdus zorg ervoor dat u ze ook volgt.

Uitgelichte afbeeldingsbron – EA

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op “breaking” of “exclusief” nieuws. In een mum van tijd hebben onze verhalen Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer opgepikt. Meer weten over ons? hoofd hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *